Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Clearblue már kimutatná ha...

A Clearblue már kimutatná ha terhes lennék nem?

Figyelt kérdés
4 napja késik. Most teszteltem Clearblue teszttel és negatív. Ennek a tesztnek már ki knéne mutatnia ha terhes vagyok nem? Nem igazán szeretnék még most babát és már szombat óta ezen idegeskedek. :( Ebben a hónapban kezdtem volna el a fogamzásgátlót.
2009. márc. 10. 19:11
 1/3 A kérdező kommentje:
A hasam viszont úgy görcsöl hogy az hihetetlen. Még mensi előtt sem szokott így görcsölni :(
2009. márc. 10. 19:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
4 nap késéssel már minden teszt kimutatná, ha terhes lennél. Szerintem ne izgulj. Ha azonban jövő hétig sem jön meg, vagy menj el dokihoz, vagy csinálj még egy tesztet.
2009. márc. 10. 19:39
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ. Remélem is, hogy 4 nap késés után már kimutatná a teszt (bár délután csináltam). A hasam még mindíg rettenetesen görcsöl, pedig tényleg nem szokott szinte soha (egy évben 1-2 alkalommal ha görcsölök).

Azon gondolkoztam, hogy a rákszűrésnél kimutatott clmaidia gyanú lehet nem csak gyanú volt? Minthogyha égő érzést éreznék lennt :( Ez befolyásolhatja a menzeszt?

2009. márc. 10. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!