A Clearblue már kimutatná ha terhes lennék nem?
Figyelt kérdés
4 napja késik. Most teszteltem Clearblue teszttel és negatív. Ennek a tesztnek már ki knéne mutatnia ha terhes vagyok nem? Nem igazán szeretnék még most babát és már szombat óta ezen idegeskedek. :( Ebben a hónapban kezdtem volna el a fogamzásgátlót.2009. márc. 10. 19:11
1/3 A kérdező kommentje:
A hasam viszont úgy görcsöl hogy az hihetetlen. Még mensi előtt sem szokott így görcsölni :(
2009. márc. 10. 19:12
2/3 anonim válasza:
4 nap késéssel már minden teszt kimutatná, ha terhes lennél. Szerintem ne izgulj. Ha azonban jövő hétig sem jön meg, vagy menj el dokihoz, vagy csinálj még egy tesztet.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Remélem is, hogy 4 nap késés után már kimutatná a teszt (bár délután csináltam). A hasam még mindíg rettenetesen görcsöl, pedig tényleg nem szokott szinte soha (egy évben 1-2 alkalommal ha görcsölök).
Azon gondolkoztam, hogy a rákszűrésnél kimutatott clmaidia gyanú lehet nem csak gyanú volt? Minthogyha égő érzést éreznék lennt :( Ez befolyásolhatja a menzeszt?
2009. márc. 10. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!