Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab utáni 2 menszesz...

Missed ab utáni 2 menszesz után lehet már próbálkozni?

Figyelt kérdés
Márciusban volt a missed ab műtétem,után a28 napra megjött,most megint szabályos volt.Most múlt el.A doki azt mondat minden rendben,ha lelkileg felkészültem rá,akkor lehet.Ilyenen túlesettek,hogy vagytok ezzel?
2011. máj. 9. 13:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem is azt mondta a doki, hogy 2 hónapot kell várni. 3 lett belőle, mert a baba megtartásához Duphastont kellett szednem (sajnos nem sikerült megtartani) ami miatt 5kg-t híztam, és szerettem volna leadni terhesség előtt. Amint kiejtettük a szánkon, hogy oké, vége a védekezésnek, terhes is lettem. :-)

5+3hetes kismami

2011. máj. 9. 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:
2008. októberében volt missed ab.-om, 4 hétre rá megjött, 6 hetes kontrollon minden rendben volt, decemberben pozitív lett a tesztem! :) Teljesen egészséges, boldog terhességem volt és gyönyörű kisfiam született! Fel a fejjel, már próbálkozhattok, főleg, ha a doki is azt mondta!!! Kívánom, hogy mihamarabb anyuka lehess!!!
2011. máj. 9. 13:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,aranyosak vagytok.Már van egy három éves gyermekünk,vele olyan könnyű terhességem volt.Most meg 5 hetesen elment a babánk...
2011. máj. 9. 13:36
 4/7 anonim ***** válasza:

szerintem lehet, sok sikert!!!!

Nagyon sajnálom, hogy elveszítetted a babád, teljesen átérzem...nekem 2,5 éves a fiam, aki elsőre összejött, problémamentes terhesség volt, a tesót 6 hetesen veszítettem el. nekem nem volt műtét, 1 ciklust vártunk meg. azóta eltelt 1 sikertelen hónap, és most éppen a hétre nem várom a mensim.

drukkolok, hogy sikerüljön minél hamarabb és minden rendben legyen.

2011. máj. 9. 13:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Én meg azért szorítok neked,hogy hamarosan tesztelj egy szép pozitívat!!!!
2011. máj. 9. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A te helyzetetben vagyok én is bár nekem most 7.én jött meg missed ab után elősször ugyhogy még a juniusit megvárjuk aztán hajrá :-)

Van egy kisfiam ő junius végén lesz 2 éves és februárban kiderült hogy ikreket várok akik sajnos a 8. illetve 9. héten(tehát nem egyszerre) elmentek :-(((

Szintén a kisfiammal problémamentes terhességem volt.

Ápr.07.én volt a műtétem és most május 07.én jött meg elősször.

Alig várom hogy újra próbálkozzunk,nektek is sok sikert! :-) Puszi!

2011. máj. 10. 11:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!Mindenkinek azt kívánom,hogy sikerüljön egy egészséges gyönyörű babóca!!!!
2011. máj. 10. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!