Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jó ez a görbe? Kezd trifázisos...

Jó ez a görbe? Kezd trifázisos lenni vagy az nem így néz ki?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnénk már babót és nem tudom van-e remény , hogy jókor voltunk-e együtt vagy sem és hogy biztató-e a görbém.

Válaszotokat előre is köszönöm.

[link]

2009. márc. 10. 09:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha továbbra is magasabban marad a hőd,akkor van remény.
2009. márc. 10. 10:05
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igazából én is tanácstalan vagyok, mert nekem is elkezdett csökkenni a hőm, majd ma visszaemelkedett.

Megkérdezhetem, hogy miért voltál olyan sokszor nődokinál? Bocs, ha nem rám tartozik! Nekem is kell szednem bromot, de nekem folyamatosan, neked nem? Vagy csak nem jelölted?

Tenyleg ne haragudj, hogy ennyi mindent kérdeztem vissza!

Kíváncsi vagyok, mit írnak Neked!

2009. márc. 10. 10:05
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
A hőmérséklet emelkedése utáni kis visszaesés lehet a beágyazódás jele is.Ha utána megint emelkedik és fennt is marad és még a "nem várt" előtt se esik vissza,akkor van ok a reménykedésre.Szorítok!
2009. márc. 10. 10:13
 4/15 A kérdező kommentje:

Szia.

Nem gond kérdezz csak nyugodtam ha tudok szivesen válaszolok rá a bromot azért nem szedem tovább mert nem rendbe rakta a hormonjaimat és leállított rola a dokim , és szért járok ilyen sűrűn orvoshoz mert találtam egy lekiismeretes orvost akinke nem a pénz számít hanem tényleg segíteni akar hogy legyen babánk és mindig kell mennem uhra meg ha megjön valamilyen eredményem akkor mindig kielemezi velem mert tögtön felhív hogy menjek és egy fillérembe sem kerül , mindenkinek ilyen doki kellene , te miért vagy tanácstalan?

2009. márc. 10. 10:15
 5/15 anonim ***** válasza:

Mert már mi is nagyon szeretnénk babát, s egészen tegnapig azt hittem, hogy ez megint nem az én hónapom, de ma megemelkedett a hőm ... de senki nem válaszol nekem, hogy mi a véleményük a görbémről! :( Meg talán fog.gátló abbahagyása után most volt először tüszőrepedésem, aminek nagyon örülök, de nem vagyok biztos a dologban!

Az jó, hogy találtál ilyen dokit. Az enyém is nagyon jó, segít is, ha kérem, de megkéri az árát is, s így azért meggondolja az ember, hogy mikor, s hányszor menjen!

2009. márc. 10. 10:23
 6/15 A kérdező kommentje:

Írtam a kérdésedre.

Hát akkor nekd sem könnyű és kívánom hogy legyél babás minél elöbb , mikor tesztelsz?

A dokira visszatérve éppen ezért irtam hogy mindenkinek ilyen doki kéne aki nem csak pénz ellenében hajlandó segyteni mert ez egy nagyon ronda dolgonak tartom mert hála istennek megtehetném azt hogy sok sok ezreket fizessek egy dokinak de minek azért választotta ezt a hivatást hogy segítsen a bőkön és nem azért hogy a zsebét tönje és egy nagyobb palotákban lakjon....

2009. márc. 10. 10:27
 7/15 anonim ***** válasza:

Köszönöm :):):) Már reagáltam is!

Így van, több ilyen dokira lenne szükség ... de sajnos ez nem az a világ!

Hát ... akkor nem marad más, mint drukkolok mindkettőnknek! Majd jelentkezz, hogy mi lett! :) Szorítok nagyon!

2009. márc. 10. 10:31
 8/15 A kérdező kommentje:
oks ,megírom.
2009. márc. 10. 10:33
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hány naposak a ciklusaid? Mint laikus azt irnám, hogy a 17. ciklusnapon lehetett a peteérésed. Szerintem jókor voltatok együtt.
2009. márc. 10. 12:59
 10/15 A kérdező kommentje:

Szia.

28 naposak a ciklusaim és remélem hogy jokor voltunk együtt nem baj hogy kimaradt 2 nap és nem voltunk minden nap együtt attól még sikerülhet?

Vagy már nem , és azért mert ott 2 napig nem voltunk együtt?

2009. márc. 10. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!