Mit jelent az hogy trifázisos görbe?
Figyelt kérdés
Nem értem hogy egy görbe mitől trifázisos egyáltalán mi az?Az jó vagy rossz?Bocsi a kérdésért de ehhez nagyon hülye vagyok:)2011. febr. 26. 07:21
1/4 anonim válasza:
Ha babát akarsz, akkor jó! A trifázisos görbék 85%-a babás görbe!!!!
Van a ciklusban egy alaphőmérséklet, ez az elő fázis.
Ovu után megemelkedik, ez a második fázis.
A lehetséges beágyazódás környékén még tovább emelkedik, ez a harmadik fázis.
Tehát a görbéden 3 hőmérsékleti szint különíthatő el.
DE!!!! A trifázisos görbe viszonylag ritka. Attól mert nem ilyen, még lehet terhes az illető. Ez csak egy plusz mutató, amelyből lehet sejteni. Olyan, mint a beágyazódásos vérzés, az sincs minden terhes nőnek.
2/4 A kérdező kommentje:
Na mostmár tudom:)Nagyon érthetően leírtad köszönöm szépen:)
2011. febr. 26. 07:39
3/4 anonim válasza:
Nagyon szívesen!
Ha érdekel a téma: babatervezok.otthona.net
itt van erről is szó, példagörbét is nézhetsz!!!!
4/4 anonim válasza:
Annyit még pontosítanék, hogy a 3. fázis az, ami ritka és nem biztos, hogy van. Az átlag görbe az első két fázisból áll,attól függetlenül, hogy babás vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!