Lehet már tesztelni 25 nappal az együttlét után? Pár napom lenne a mensiig, de a hőm 36-36.2. ez lehet baba?
Figyelt kérdés
csináltam már tesztet,az együttlét után 23. nappal,de az negatív lett.az már kimutatta volna?a hőm is csak 36-36.2.ez kevés,nem?k. 1 hét múlva meg kéne jönnie.bár a szülés miatt még rendzsretelen a ciklusom,de ha egy hét múlva nem jön meg,akkor már a 32. napot is túllépné a ciklus.Az már baj,ugye?főleg,ha nincsen baba?2009. márc. 9. 18:57
1/6 anonim 

válasza:

neked még peteérésed sem volt!mert enny hővel nincsen!36,8 fölöt kell lennie a hőnek ha peteérésed van!!!!!!és menziig még fenteb szokott menni!szerintem neked peteérésed sincs!
2/6 A kérdező kommentje:
már volt.de most már csak ennyi a hőm.és 25 napja voltunk egütt.
2009. márc. 9. 19:13
3/6 anonim 

válasza:

Szerintem a napközbeni a hő nem is számít, csak a reggelit lehet figyelembe venni, de neked a napközbeni is elég alacsonynak tűnik.
4/6 anonim 

válasza:

Jaj, bocs előző vagyok, most látom hogy nem Te írtad hogy napközben nézted.
Reggeli hőnek is elég alacsony, bár vannak extrém esetek.
5/6 A kérdező kommentje:
és szerintetek tesztelhetek már?végülis már majdnem 4 hét telt el az együttlét óta.
2009. márc. 9. 19:24
6/6 anonim 

válasza:

Megint előző vagyok:). Hát hogyne tesztelhetnél, már peteérés után 14 nappal ki kellene mutatnia ha terhes vagy. Sok sikert! Nekem peteérés után 15 nappal lett pozitív :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!