Február 23-i inszemesek! Teszteltetek már?
Nagyon sajnálom!!! Tudom, milyen szörnyű érzés! Te vagy a Forgács Intézetes? Ez volt az első? Fel a fejjel, új hónap, új remény.
Nekem ma kellett volna, de nem volt itthon tesztem, így elmaradt. Majd holnap reggel fogok.
Nekem ez volt a 2. inszem, de már végre eljutottam oda, hogy nem érdekel. Az elmúlt két hétben is csak minimálisan gondoltam erre. Ezért sem volt tesztem.
Sokan mondták, ha majd nem görcsölök rá, akkor sikerülni fog. Hát majd most kíváncsi leszek.
Nekem ma reggelre megjött. Igen én vagyok a Forgácsos. Az igaz, nagyon rágörcsöltem. Az inszem hetén nem is mentem dolgozni, hanem a nap minden pillanatában azt figyeltem, hogy érzek e valamit. Most ebben a hónapban újra lesz egy, remélem addigra sikerül összeszednem magam:-((((
Nektek viszont nagyon-nagyon szorítok, és mindenképpen írjátok meg, hogy milyet teszteltetek, legalább abból egy kis erőt meríthetek:-)
Én vagyok a Kaáli Intézetes és az első válaszolód.
Mivel hétfőn nem volt tesztem, ezért egy ovu tesztet használtam, itt már többen írták, hogy jóstesztnek használható. Ez pozitív lett.
Ma reggel pedig a terhességi negatív lett. Most nem tudom, hogy mit gondoljak. :( Azt hiszem, két nap múlva megint próbálok egyet.
Hiába nem éltem bele magam, mégsem sikerült.
Sajnos ez is negatív lett. :( Soha többé jósteszt!!!!!
Ma hívom az orvosomat és kb. 2 hét múlva jöhet a 3. inszem.
(Még nem jött meg, kíváncsi vagyok, mikor lesz hajlandó jelentkezni.)
Kitartást! Neked mikor lesz a következő beavatkozás?
Felhívtam az orvosom, és sajnos nekem is ki kell hagynom egy hónapot. :( Teljesen el vagyok keseredve, mert csak ez tartotta bennem a lelket, hogy nem baj, 2 hét múlva újra megyek.
Akkor áprilisban megint együtt megyünk. Bár nekem még csak ma jött meg, úgyhogy én el leszek csúszva Hozzád képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!