Jövő hét keddre nem várom. Van aki szintén, de már van terhestünete?
Én 2 napja barnáztam picit,Volt hogy piros volt. Szédülök ma, de ez csak kétszer volt. Pici hasszurkát is érzek, de ez csak a mai napon. Hát nem tudom, reménykedem.
Drukkolok Neked is.
Szia
Szerdára nem várom.
Ugyan azt érzem,mint az előttem szóló,"feszül" a méhem,mensi előtt 1 nappal szokott ilyen lenni.
Nekem pontosan szokott megjönni,úgyhogy nem tudom mi ez az érzés 1 héttel előtte...
Nekem ebben a ciklusban nem sok esélyem van,mert pé előtt 3 nappal tudtunk csak együtt lenni,de hátha.
sziasztok!
én is jövőhétre nem várom. Inszeminációm volt. Hasam szurkál, méhem húzódik, a mellem majd le szakad, de én utrogestant használok, állítólag attól is vannak terhes tünetek. Hőgörbétek van? Mikor fogtok tesztelni?
A pecsételés egy héttel a menszi előtt nem lehet, hogy beágyazódás?
Szia.Én is keddre nem várom.
Nekem a peteéréstöl számitott 7-dik és 8-dik napon volt egy kis barna maszat.A méhem néha szurkál.Valamint a megjönni érzés néha elfog....remélem baba van a dolgoban!!!
Első vagyok:
Én nem hiszem, hogy nekem beágyazódástól lenne ez a pecsételgetés mensi előtt 1 héttel. Azaz már 4 napja pecsételgetek. A hőm pedig le-fel ugrál egyik napról a másikra 2 tizedet. :( Ovulációm megvolt, mert meg van emelkedve a hőm, de szerintem ezek alapján progi hiányom van...Tegnap 36,9 volt, ma meg 36,7 lett. Az alaphőm amúgy 36,5. Soha nem volt ilyen ugrálós a luteális szakaszom, nem tudom most miért van ez (semmit nem szedtem ami bekavart volna) és nagyon el vagyok keseredve most! :(( Én már nem reménykedem, szerintem nekem korábban meg fog jönni és ezáltal most nagyon lerövidül a luteálisom. :(
Drukkolok Mindenkinek, hogy ti szerencsésebbek legyetek ebben a hónapban!
R.
Szia 22:37 es vagyok!!
Én tegnap pozitivat teszteltem!!!Te nálad mi a helyzet??
Első vagyok:
22:37-esnek GRATULÁLOK!!! Szép erős pozid lett??
Nekem az a pecsételés ami korábban jött...utána abbamaradt 2 napig semmi nem volt. Erre ma reggel már megint rózsaszín lett a wc papír. :(( A hőm viszont azóta javult, mert végig 36,9-et mérek...tehát normális lett végül a görbém, viszont félek, hogy meg fog jönni a pecsételés miatt. :(( Még 3 nap van a nemvártig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!