Szerintetek 4 gyerek az már sok a mai világba?
Figyelt kérdés
Ma 15. napja késik. Szokott késni elég sokat,úgyhogy még nem vagyok biztos benne,hogy terhes vagyok.2011. máj. 5. 08:04
11/12 anonim válasza:
Én úgy értelmeztem, hogy nem azért megy ki a férje, mert jön a 4. gyerek, hanem mert eleve nagy a törlesztés, és ott van már 3. Akkor miért ne vállalhatná be? A három tesóról maradt ruha stb, enni meg csak van mit. Soha, de soha nem az a lényeg, hogy tízezres ajándékokat, lakást stb vegyen a gyereknek, hanem hogy szeretettel tisztességben nevelje. Én százszor többre értékelem a "későn" érkezett harmadik testvérem mint bármilyen anyagi dolgot. Tény, hogy a Te döntésed, pocsék anyagi helyzetben vagytok, de ez nem lesz rosszabb még egy gyerekkel.
12/12 anonim válasza:
igen SOK!!!
És nem értek egyet azzal aki azt irja hogy a másik háromról majd ott a ruha meg a cipő!!!
Iskoláztatásnál mi lesz ott??????????
Felelőtlenség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!