Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek 4 gyerek az már...

Szerintetek 4 gyerek az már sok a mai világba?

Figyelt kérdés
Ma 15. napja késik. Szokott késni elég sokat,úgyhogy még nem vagyok biztos benne,hogy terhes vagyok.
2011. máj. 5. 08:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha van hely van pénz van türelem akkor nem sok.
2011. máj. 5. 08:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a mai világon múlik. Aki be tudja vállalni érzelmileg és anyagilag, annak nem sok, aki nem tudja, annak az. Egyébként meg szerintem csinálj tesztet.
2011. máj. 5. 08:09
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem igazán értelek. Ne az alapján döntsd el, hogy sok-e vagy nem, hogy itt mit mondanak, hanem az alapján, hogy fel tudjátok-e nevelni úgy mint a többi gyermeket.

De szerintem nem sok a 4 gyerek. Ha megvan a háttér, akkor simán bevállalnám.:)

2011. máj. 5. 08:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi is négyen vagyunk testvérek, és nem győzöm megköszönni anyának, hogy ilyen ajándékot kaptam. Nem sok, ha lenne már saját házam, legalább hitelből, bizony én is szülnék amennyit elbirok anyagilag. Ha terhes vagy sok boldogságot, anyaként a testvér az egyik legnagyobb csoda amit a gyerekeidnek adhatsz.
2011. máj. 5. 08:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha van megfelelő jövedelmetek és elég nagy lakásotok a 4 gyerekhez, akkor nem sok...

Akiknek nincs pénzük, nincs lakásuk, azoknak 1 gyerek is SOK!...

2011. máj. 5. 08:14
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudjátok vállalni anyagilag, és türelmileg is, akkor nem sok. De azért azt gondold át, ha bármilyen okból egyedül maradnál velük (pl. betegség, baleset..), fel tudnád-e őket nevelni egyedül is?
2011. máj. 5. 08:14
 7/12 A kérdező kommentje:
Anyagilag elbírjuk-e? Hát nehézkesen. A férjem most készül ki németbe,mert a hiteleink a duplájára nőttek. Az az ára a megélhetésnek,ha nem látjuk csak havonta 3-4 napot.
2011. máj. 5. 08:15
 8/12 anonim ***** válasza:
95%
Ha ilyen helyzetben vagytok akkor igen!SOK!Én nem vállalnék be meg egy gyerkőcöt a bizonytalanságra!
2011. máj. 5. 08:18
 9/12 anonim ***** válasza:
93%
Hát így... SOK! A negyedik gyerek se lássa az apukáját? Egyrészt, másrészt, ha ilyen nehéz anyagi körülmények vannak...akkor ez is ellene szól. Szerintem. Én biztos nem vállalnám be a negyediket így.
2011. máj. 5. 08:46
 10/12 anonim ***** válasza:
94%
Így nincs értelme 4-et vállalni, ha az az ára, hogy a férjedet alig látjátok. Ez így nem család, én biztos hogy akkor nem vállalnám be a 4-et!
2011. máj. 5. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!