Kb 3 havonta visszatér a gombás fertőzésem. Legutóbb 1 hónapja volt, és most megint. Ezt már nagyon unom. Menjek magánorvoshoz? és he mennék, kb mennyit szoktak kérni egy vizsgálásért?
Figyelt kérdés
és arra is gondoltam h ez az állandó visszatérő fertőzés miatt nem jön össze a baba.és talán a magándoki jobban kivizsgál.meg jó lenne h azt is megmondaná mér tér mindig vissza.2009. márc. 9. 11:15
11/12 A kérdező kommentje:
a klon tabletta nem vált nekem be.előző hónapba azt irt fel a doki.és most visszatért.jobban szeretem a kupokat inkább,mint hüvelytabletta.ja szálon át bevehető gyogyszert nem is szokott felirni.egyszer régebben irt fel.lehet az hasznosabb lenne.
2009. márc. 9. 17:00
12/12 A kérdező kommentje:
na voltam ma nődokinál,felirt egy csomó mindent.hüvelykrémet,hüvelykupot,és tablettát amit szájon át be kell venni.mondtam a dokinak h lehet h a párom fertőz mindig vissza.és lehet őt is kéne kezelni.amit irt gyógyszert mondta h ketten szedjük.ja és kenetet is nézett,és mondta h nem csak sima gomba,hanem bakkteriális fertőzés.és egy kura biztos nem lesz elég.hát remélem megfogok gyógyulni.de nagyon rendes ez az orvos.
2009. márc. 10. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!