Már másodszor nem sikerült megmaradnia a babának. "Megtermékenyíti a sperma a petesejtemet", de nem tud megtapadni. Mi lehet a probléma?
Sajnálom, ami veled történt. :(
Nálam is ez volt, de velem csak egyszer... Barnáztam a terhesség során, de a dokim természetesnem ítélte a dolgot, aztán a 6. héten véreztem, elég pirosan, nem barnán, és akkor írták fel a sárgatestpótló gyógyszert, de akkor már késő volt, onnantól nem fejlődött jól a babám, ésa 8. héten elvetéltem...
Én a következő terhességnél automatikusan fogok kapni Utrogestant, amit a pozitív teszttől kezdve szednem kell.
Nem értem, hogy veled miért várták meg a 2. vetélést. Gondolom rögtön mentél orvoshoz, amint kiderült...
A vérvételből kiderülhet, a 21. napon kell menni, kérj beutalót!
DE: fontos tudni, hogy sokaknak lesz jó az eredményük a 21. napon, és a sárgatest akkor mutat csak elégtelenséget, ha a baba sikerül. Mert akkor már sokkal több sárgatesthormont kell termelni, ami egy sima ciklus 21. napján még jó , de terhességben már nem, - hiába emelkedik, kevsének bizonyul.
Az egyetlen megoldás, ha a következőnél rögtön elkezded szedni a gyógyszert!
Csatlakozom hozzátok én is a valószínű sárgatest elégtelenségemmel.
3 + teszt és mégis megjön a "nemvárt".
Ilyenkor nincs is értelme átjárhatóságit csináltatni,mégis ezt akarják....
Szomorú vagyok:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!