Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan gyogyszer vagy...

Van olyan gyogyszer vagy bármi amivel kicsit segiteni lehet a teherbe esést?

Figyelt kérdés
2008. febr. 14. 21:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Lehet stimulálni a peteérést, ha esetleg neked nem rendszeres a menszid. A peteérést tudod ellenőrizni ovulációs tesztel amit DM-be lehet venni corax a neve nekem be vállt. Ha az rendszeresen mutatja a peteérést, akkor a párodnál is lehet puhatolozni.Ugyanis a sperma ha nem elég aktív, vagy nem célírányú, vagy nem elég a sperma szám, akkor ott a bibi. Nem tudom hogy jártatok-e már orvosnál, vagy ezeken a dolgokon túl vagytok már?.És akkor jöhetnek még vitaminok. A párodnak mindenképp rengeteg c-vitaminra, szelénre, és nyomelemre lessz szüksége, ezt a kombinációt kapsz gyógynövény boltba, sárga doboza van. Neked folsavra c-vitaminra, és mindkettőtöknek stressz mentes időszakra.Terhességi vitamint szoktak ilyenkor ajánlani, de szerintem semmi értelme. Remélem tudtam segíteni 30 hetes kismama
2008. febr. 15. 05:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Itt érdemes kutakodni:

[link]

2008. febr. 15. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!