Mikor hiszitek el, hogy nincs baba? Estetek-e már túlzásba?
Csak felmerült bennem a dolog, mert itt sokszor olvasok ugyanazon kérdező által feltett kérdést. Pl. amikor írja,hogy ugyanúgy megjött neki, teszt is negatív, de lehet-e baba. Vagy, amikor valakinek a doki is mondja, hogy nincs baba, és mégis rá hetekre is még tesztel!
Barátnőm pl. ilyen. Egy hete volt orvosnál, megállapították,hogy nem terhes, mert akkor már 6 hetesnek kellene lennie, ahol már majdnem szívhang is van. Nem hitte el, másik doki. Diagnózis ugyanez. Ez volt egy hete, azóta mindennap felhív, hogy most ezt érzi, vagy azt és tuti baba van vagy volt!
Én akartam a terhességem nagyon. Volt is olyan,hogy kevesebb mensim volt. Csináltam két tesztet, negatív és tovább nem erőltettem. Tehát azért nem ment el az eszem, tudtam reális maradni!
Nálatok volt már olyan, hogy visszagondolva úgy érezted, hogy te jó Isten, mit is gondoltam?
Ilyen túlzásba még nem estem, valószínűleg azok jutnak el idáig, akik nagyon- nagyon akarják a babát és minden apró jelet beleképzelnek. Ez nagyon rossz lehet, valószínűleg őrli az embert, mert reménykedik és folyton csalódik (neg. teszt, orvosi diagnózis stb.)
Olyan már nekem is volt, amikor nem hittem a saját testemnek. Elég régóta figyelgetem a ciklusom és most már ismerem a működésem (nagyjából), de nálam is volt, amikor már minden általam ismert jel menzire utalt, de ellőttem 1-2 tesztet... és persze csalódtam :-( Akkor fogadtam meg, hogy hiszek "magamnak".
A negativ tesztnel elhittem hogy nincs baba.Tunetet barmit be tudok kepzelni igy arra nem adtam.menzim rendszertelen volt igy az kiszamithatatlan volt.
Tulzas amit a baratnod csinalt,keves ilyennel talakoztam eddig pedig leg sokaig probalkoztunk(4ev)
Köszi!
Én itt az oldalon elég sokkal találkozom pedig! Van, akit a stílusából felismerek, minden nap legalább 3 kérdést ír ki, pedig már 25-en írták neki,hogy ha a doki is mondta, akkor nincs baba!
Én elhiszem, hogy nagyon akarja, de miért jó ennyire elvinni saját magát egy hülyeség felé! És ilyenkor meg dilemmázok,hogy mit mondjak neki. Hogy legyek kemény, de akkor megsértődik, vagy hagyjam,hogy belebolonduljon az egészbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!