Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az előbb lett pozitív az LH...

Az előbb lett pozitív az LH tesztem (tegnap nega volt) de ma reggel együtt voltunk apával, akkor ezt most "elrontottuk"?

Figyelt kérdés

Érdemes még mondjuk holnap éjjel is próbálkozni?

Az is lehet, hogy holnap is pozi lesz de még ez az első hónap amit tesztelek szóval azt még nem tudom. Ha holnap is pozi akkor meg holnap után reggel tökéletes lenne ugye? Most nagyon erős a csík rajta, félek ettől erősebb már nem lehet holnap, akkor viszont elvileg holnap van ovum. Jó lehet még a holnap éjszaka? Termelődik addigra annyi kiskatona?

2011. máj. 3. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem fog termelődni addigra,két naponta a jó szerintem próbálkozni!Szerintem a holnap este is jó még!Vagy ha van idő akár a reggel is!Hiszen a spermák akár 72óráig is képesek életben maradni és várakozni a petesejtre..:)

Drukkolok!

2011. máj. 3. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia. Szerintem nem rontottatok el semmit. :) Teljesen jókor voltatok együtt. Ha holnap este megismétlitek, az még jobb. :)

Sok sikert! :)

2011. máj. 3. 19:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem jó lesz! .)
2011. máj. 3. 20:52
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem baj, ha megosztom veletek? Úgyis titokban tartom még legalább 1 hónapig a rokonok, ismerősök előtt de úgy néz ki sikerült! 3.-án és 4.-én voltunk együtt tehát szerintem 4.-én vagy 5.-én fogant.

Ma reggel már hánytam is. :O

Köszönöm a segítséget és a biztatást, én is nektek hasonló jókat kívánok!

2011. máj. 29. 09:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!Első vagyok.Gratulálok!!!!:D

Vigyázz nagyon magatokra!!:)

2011. máj. 30. 20:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aranyos vagy! :)

Minden jót Neked is!

2011. jún. 4. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!