Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikososknak hogy működik a...

Lombikososknak hogy működik a táppénz? A háziorvosnak kell a medddőségiből papírt vinni?

Figyelt kérdés
Most vagyunk a második inszemnél, és ha ez nem sikerül, akkor nagy valószínűséggel lombik lesz. Idén már nagyon sok szabit vettem ki miatta, és már alig van. Táppénzre kiirathatom-e magam? Csak azokra a napokra is kaphatok táppénzt, amikor vizsgálatokra kell menni? Vagy hogy működik? Aki volt már hasonló cipőben, légyszi segítsen! Köszi!
2011. máj. 3. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy mehetsz táppénzre! Én a körzetihez mentem az inszemes, illetve lombikos papírokkal (bármilyen vizsgálatról szóló papír), hogy alátámasszam kérésemet, és kiírt táppénzre - volt, hogy csak 1 napra. Lombiknál már azt hiszem, az orvos rá is írta a papírra, hogy javasolja a táppénzt. (Tudod, kb. 2 hét pihenés, semmi stressz) Nem kellett magyarázkodni a körzetinek sem, látta miről van szó, és drukkolt ő is.

Sok szerencsét!!!!!

2011. máj. 3. 11:54
 2/7 A kérdező kommentje:

Jaj, köszi, nagy segítség volt!

Akkor mikor legközelebb megyek, már nem szabit veszek ki! :))

2011. máj. 3. 11:57
 3/7 A kérdező kommentje:
És hogy sikerült? Hol tartotok? Gratulálhatok?
2011. máj. 3. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerencsés voltam, több inszem után az első lombik sikerült. Ma már a szülés körül forognak a gondolataim, pár hét és végre babázhatunk. Remélem, neked is nagyon hamar összejön. Én úgy indultam neki, hogy az első keveseknek sikerül, hogy hányadjára jön össze, nem is érdekel, csak a végeredmény számít, mert az egyik úgyis sikerülni fog (ez nem volt kérdés valahogy). Aztán tessék, elsőre... alig akartam elhinni. Ismeretlenül is szorítok neked, mert tudom, milyen érzés a folyamatos kezelések, várakozások, de csak pozitívan!!!! Egyszer sikerülnie kell!
2011. máj. 3. 12:18
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, nagyon aranyos vagy!

Gratulálok!!! Szorítok is nektek!

Én is úgy gondolom, hogy ha az inszemek nem is, de a lombik tuti sikerülni fog, (még ha nem is elsőre) hisz nincs is nagyobb élmény és feladat, mint anyának lenni!

2011. máj. 3. 12:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekünk nagyon jó fej a háziorvosunk, úgyhogy csak betelefonáltam, hogy lombik után vagyok, írjon ki. Be sem kellett hozzá mennem, csak akkor, mikor a papíromért mentem. Nagyon rendes volt.
2011. máj. 3. 13:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Én a vizsgálatokra is kiiratom magam, mert másképp már nem tudok a munkából kimaradni.
2011. máj. 3. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!