Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nem vagyok terhes akkor mi...

Ha nem vagyok terhes akkor mi lehet?

Figyelt kérdés
2.-án kellett volna megjönnie de semmi.Annyit vettem észre magamon hogy nagyon sokat járok pisilni,és néha a hasam alja bal oldalon eléggé feszül és szúrkál.Tegnap este csináltam 1 tesztet,negatív lett.Akkor mire gondoljak?
2009. márc. 8. 16:47
1 2
 1/13 anonim válasza:
0%
klímax
2009. márc. 8. 16:51
 2/13 anonim ***** válasza:
55%

Szia.

Attól még hogy a teszted nagatív attól még lehetsz babás én meglátogatnék egy dokit a helyedben...

Mennyi idős vagy?

2009. márc. 8. 16:53
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Jaj, de jó fej az első... :S

Vagy korán teszteltél és inkább reggeliből kellene majd pár nap múlva, vagy stressz, hormonok játéka, ciszta...

Ha pár nap múlva nem tesztelsz pozitívat, mindenképp menj dokihoz!

De drukkolok a két csíkhoz! :)

2009. márc. 8. 16:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem is lehetsz terhes!Vagy várj még pár napot és újból tesztelj,vagy menj orvoshoz,mert ha esetleg nem vagy babás és nem jött meg akkor annak valami oka van és utánna kell járni,hogy mi az!Amúgy az én helyzetem is hasonló de én (ha addig nem jön meg)kedden orvoshoz megyek.Sok sikert!

2009. márc. 8. 16:56
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat. Orvoshoz azért nem mentem még mert vártam hogy megjön e,de ha babás vagyok akkor még úgysem látna semmit a doki nem? Bár nagyon izgulok mert már olyan régen próbálkozunk!! :-( Mikor teszteljek újra?
2009. márc. 8. 17:33
 6/13 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem eleg keson mutatott ki a teszt egy halvany csikocskat, kb. 2 hettel az elmaradas utan. Nekem is volt hasszurkalas, fajas, a derekamban, a hasam aljan. De a fo tunet az az aluszekonysag volt, allandoan almos es faradt voltam. Pisilni nem pisiltem surubben. Varj meg a tesztelessel. Dokihoz az 5-6 heten mentem, akor petezsakot latott, duphastont es magneziumot irt fel, 2 hetre ra mentem ujra, ekkot pedig mar szivhang is volt.
2009. márc. 8. 17:46
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Nagyon bízom benne hogy baba van végre a dologban. Csak azt furcsálltam hogy 1 kis hasszurkán kívül semmi bajom nincs. De a jövő hét közepe felé még csinálok 1 tesztet. Remélem végre sikerült!!!!
2009. márc. 8. 18:03
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekem is 2-án kellett volna megjönnie, és nekem is kimaradt,nekem Kedden reggel, és Péntek du lett -.Véletlenül pont úgy jött ki a lépés,hogy csüt-ön voltam dokinál, ő azt mondta nekem vérbő a méhem és bármi lehet,1 hét múlva teszteljek,ha addig sem jön meg,és ha - akkor menjek vissza.Szerintem te is várj párnapot, és reggeli vizeletből csinálj majd tesztet.Tudom nehéz! Én alig bírom kivárni, és a férjem idegeire megyek.Nekem is csak az alhasi érzés van néha,de semmi más.A fáradékonyság lehet a kisfiam miatt is,azt nem annak tulajdonítom.De lehet amiatt van.

Remélem babások vagyunk.

Mindenkinek + teszteket kívánok.Majd ha újra teszteltél megírod az eredményt?! Kivi vagyok!

2009. márc. 8. 18:17
 9/13 A kérdező kommentje:
Hát persze!!!! De majd te is írd meg!! És köszönöm a jókívánságokat,én is kívánom neked hogy babó legyen a dologban!! :-)))))
2009. márc. 8. 18:59
 10/13 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Nekem egy hete nem jött meg. Szúrt a hasam egyik oldalon és gyakran mentem pisilni. Elmentem a dokimhoz aki megvizsgált és beutalt másnap reggelre uh-ra méhen kívüli terhesség gyanújával. Aznap estém szörnyű volt ( férjemmel nagyon szeretnénk kisbabát). Másnap a doki csináltatott velem tesztet- ez negatív lett. Uh-on azt mondták tényleg nincs terhesség :( de van egy tüsző ami már nagy és nem repedt meg, tulajdonképpen egy ciszta és írt fel a doki egy gyógyszert amitől megjön a mensesem és akkor távoznia kell a ciszának. Lehet, hogy nálad is erről van szó, bár én is pozitív teszetet kívánok.:)

2009. márc. 8. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!