Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem jött meg 2 napja,...

Miért nem jött meg 2 napja, szedem rendesen a fogamzásgátlót? Igaz szedtem antibiotikumot is.

Figyelt kérdés
2009. márc. 8. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én úgy tudom, hogy antibiotikum mellett nem szabad szedni fogamzásgátlót,bajod lehet tőle!
2009. márc. 8. 16:28
 2/4 anonim ***** válasza:

A 7 napos szunetben amit tartasz most, barmelyik nap megjohet. Nekem volt, hogy a 4. napon jott meg minimalis mennyiseggel csak. Az antibiotikumtol viszont lehet hogy a fogg. nem hatott, de lehet hogy csak kicsit bekevert.

Vegyel holnap tesztet, nezd meg terhes vagy-e.

2009. márc. 8. 17:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem az antibiotikumtól egy hónapig kimaradt a menstruációm. Fogamzásgátlót nem szedtem akkor.
2009. márc. 8. 17:13
 4/4 anonim válasza:

Szia sorstárs!!akkor 1cipőben járunk!Én olyat bakiztam hogy pont a 14.napon voltam együtt a barátommal és pont az nap kezdtem el az antibiotikumot!!És gyógyszert szedek már 3éve. Kb utána 10percel jutott eszembe hogy elfelejtettük az óvszert..

MÉg SOHA nem késett gyógyszer mellett,bármekkora stressz ért...És még SOHA nem bakiztam,de most pont a 14.napon!!!úgyhogy valószínű mehetünk a dokihoz és hadd ne mondjam hova...Ma már majdnem hánytam az idegtől a kezem is remeg hogy lehettem ilyen hülye :( ilyet elfelejteni :S

Majd légyszi írj ha vettél tesztet és hogy mi van veled,én kb fél órán belül csinálom meg!

2010. jan. 4. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!