Ovu tesztet hol tudok venni és mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2008. febr. 14. 15:59
1/7 anonim válasza:
szia, tudsz venni gyógyszertárban, DM-ben. Én a gyógyszertárban vettem Gabrielt 3.700 forint volt( 7db).
Nálunk bejött, mert már 4 hetes terhes vagyok:)
Sok sikert!
2/7 anonim válasza:
Én egy Herbáriában vettem 95 Ft-tal többért: 7 db-os Gabriel ez is. Remélem nektek és nekünk is bejön!:)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és gratula a babához:) remélem nekem is segít, mert már 6 hónapja probálkozunk.
2008. febr. 14. 17:41
4/7 anonim válasza:
Szia.Lehet kapni ovulációs mikroszkópot is.Egyszerű a használata is és az örök életű.Érdeklődj a gyógyszertárban.
5/7 anonim válasza:
www.vitani.hu 25 db. 4000 Ft. ez a legolcsóbb!!
6/7 anonim válasza:
Van egy nagyon jó oldal:))
www.babatervezok.otthona.net
onnan tudsz rendelni a shopbol,169ft-os db áron:)
Németből küldi a csajszi:)3 nap alatt garantáltan meg kapod a csomagot:)
és még sok más hasznos dolgot tudsz rendelni:)
7/7 anonim válasza:
dm-be Coraxot 2490ft 5db
rossmanba babymarkot 2990ft 5db
patikába gabrielt 5400ft ebbe 7 db
de ha az oldalrol rendelsz amit az elöbb írtam:)akkor azért 169-ért sokkal jobban megéri:)
Üdv
ARE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!