Reménykedhetek még?
Szia! Nekem a nem várt mensi előtt csak görcsök voltak, olyan mindjárt megjön érzés és a hőm 37,2 - 37,3 volt. Nem volt se mellfájdalom, se mellduzzanat, se hányinger, szóval semmi tünet. Féltem is. 2 nappal a nem várt mensi után teszteltem reggeli vizeletből és nagyon jól látható pozitív tesztcsíkom lett. Rá 2 napra újra teszteltem, az is + lett. Azóta van mellduzzanat, enyhe mellfájdalom (nem minden nap fáj egyformán), görcsök, krémszerű fehér folyás, hatalmas étvágy és aluszékonyság. Szerintem tesztelj, de mindenképpen reggeli vizeletből, akár holnap reggel. Ha negatív, akkor se keseredj el, próbáld meg pár nappal később, ha addig nem jön meg. Reméljük baba van a dologban. Sok szerencsét.
5 hetes kismami
Szia! Nekem is már 5 napja késik, de még én sem teszteltem, mert a múlt hónapban is 5 napot késett. De nagyon szorítok, hogy babód legyen!!
Szerintem tesztelj egyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!