Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Reménykedhetek még?

Reménykedhetek még?

Figyelt kérdés
Kb.1 héttel a nem várt mensi előtt elkezdtek fájni a melleim,érintés nélkül is,a melltartót sem türtem el magamon,a hasam nem nagyon görcsölt amit furának is tartottam,mert mindig 3-4 nappal már előbb szoktam érezni mielőtt megjön.Erősebb fehér folyásom is van, a hőm 37 fölött. Mára meg már nem is fáj annyira a mellem, meg elkezdett görcsölni a hasamnál,olyan mintha bármelyik percben megjönne.Holnap NEM kéne megjönnie, de félek, hogy mégis megjön.Ti mit gondoltok?
2008. febr. 14. 09:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem a nem várt mensi előtt csak görcsök voltak, olyan mindjárt megjön érzés és a hőm 37,2 - 37,3 volt. Nem volt se mellfájdalom, se mellduzzanat, se hányinger, szóval semmi tünet. Féltem is. 2 nappal a nem várt mensi után teszteltem reggeli vizeletből és nagyon jól látható pozitív tesztcsíkom lett. Rá 2 napra újra teszteltem, az is + lett. Azóta van mellduzzanat, enyhe mellfájdalom (nem minden nap fáj egyformán), görcsök, krémszerű fehér folyás, hatalmas étvágy és aluszékonyság. Szerintem tesztelj, de mindenképpen reggeli vizeletből, akár holnap reggel. Ha negatív, akkor se keseredj el, próbáld meg pár nappal később, ha addig nem jön meg. Reméljük baba van a dologban. Sok szerencsét.

5 hetes kismami

2008. febr. 14. 10:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jön meg, pár nap múlva tesztelj!
2008. febr. 14. 10:06
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a vigasztalást, nagyon kedves tőletek,remélem holnap nem jön meg és utána sem,de nem tesztelek mindjárt csak ha már 4-5 napot késik, de azért még 1x kösz nektek!
2008. febr. 14. 11:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem is már 5 napja késik, de még én sem teszteltem, mert a múlt hónapban is 5 napot késett. De nagyon szorítok, hogy babód legyen!!

Szerintem tesztelj egyet!

2008. febr. 14. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!