én csináltam tesztet de negatív lett.múlt hónapban 5 napot késett,és csak 4 napíg tartott.6-7 napíg szokott.most időre jött,de most is kevesebb.a tesztet ma csináltam.a cicim fáj.még most is olyan mindjárt megjön érzésem van.pedig már nem mensizek.olyan fura amit érzek.a hasam feszül,de belülről.néha szúrkál.nem tudom megfogalmazni az érzést.olyan mintha "tele" lenne a hasam.mintha lenne ott valami.és olyan "más" érzésem van.olyan mntha ez a feszülés összelenne kötve az érzéseimmel.és mikor érzem,olyan boldog vagyok.valamiért terhesnek érzem magam.nem fizikailag,hanem érzelmileg.mintha más lennék.ti mit éreztetek?milyen érzések vannak a hasban ha valaki terhes?és lelkileg?írjátok meg légyszi ti miket tapasztaltatok,és hogy az én érzéseimről mit gondoltok.köszi.
2008. febr. 14. 01:13
1/9 anonim válasza:
Én nagy csalódást éreztem mikor be képzeltem a terhességet. Én is naygon szerettem volna babás lenni, de a teszt negatív lett egyfolytába. Most hogy 30 hetes vagyok, és nagyon boldog, főleg mikor a tesztem egyből pozítív lett. Én azt mondom menj el dokihoz, mert a teszt nem igen csal. Én drukkolok, de ha babás lennél azt a teszt kimutatja, mivel a hcg hormon, ami a baba miatt a szervezetbe jut ,azt a teszt érzékeli, viszont ha babás vagy, de a hcg szinted annyira alacsony hogy a teszt nem mutattja ki, az sem bztató. Sok sikert, majd írd meg hogy mi volt
2008. febr. 14. 06:37
2/9 anonim válasza:
Nekem pont ilyen tüneteim vannak!!!
2 hónapja 3 nap vizes vérzés (az 5 nap erős helyett), aztán most 2-3 nap barnázás. De a hőm 36,5. Lh-tesztem már 5-6 napja pozitív. Pénteken megpróbálok elmenni dokihoz. Nyomás, puffadás, érzékenység és szúrkálás van az alhasamban. Sápadt, fáradt vagyok. Néha hányingerem van és néha szédülök. De én sajnos nem reménykedem, mert sok próblémám volt már nőgyógyászatilag... Én a legrosszabbra gondolok...PERSZE EZ NÁLAD NEM FORDULHAT ELŐ!
2008. febr. 14. 06:51
3/9 anonim válasza:
Jesszusom!!! Hosszú ó-val a probléma.... Bocs!
Ha megtudod, mi van Veled, LÉGYSZI ÍRD MEG!
DRUKKOLOK!
(én voltam az előző hozzászóló is!)
2008. febr. 14. 07:01
4/9 A kérdező kommentje:
köszi csajok!!!!majd megírom mi van.vigyázzatok magatokra!
2008. febr. 14. 08:04
5/9 anonim válasza:
Szia!
Én nem éreztem semmit.Sztem ti/te annyira szeretnétek babát hogy ha késik pár napot (ami még normális is lehet) egyből belemagyarázzátok a tünetekbe hogy babások vagytok.Nem kéne ennyire görcsölni mert ha kiderül hogy mégsem, sőt meg is jön akkor meg padlón lesztek.Csak lazán!és meglátjátok egyből összejön:)
Üdv: 20 hetes mami
2008. febr. 14. 09:05
6/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ.nem görcsölök rajta.majd jön ha akar.csak jó lenne már.sose figyelem mikor van peteérésem meg ilyesmi.nem segítek rá extra dolgokkal hogy terhes legyek.csak természetesen.és akkor vagyunk együtt mikor tudunk,mert a párom kamionozik.és akkor is a szerelem miatt és nem a baba miatt.csak most ez olyan más amit érzek.mintha nem is én lennék.nem tudom miért.de jó lenne már egy baba mert 29 éves vagyok és már érettnek érzem magam az anyaságra.jó egészséget!
2008. febr. 14. 21:12
7/9 anonim válasza:
Megkérdezhetem mi a legrosszabb??? Csak azert mert hasonló szituban vagyok, nekem ráadasul késik most már 12 napja, se vérzés sem barna pecsételő folyás, csináltam 3 tesztet mind negativ, állandóan puffadok már tobb mint egy hete megjön érzésem van, görcsölök fáj néha a derekam mintha leszakadna, a melleim érzékenyek ráadásul megduzzadtak a nemrég vett melltartóból majdnem kiesik. Olvastam h a mensi késés lehet cisztától is de mivel nekem még nem volt vagy legalábbis nem tudok róla h lett volna, igy nem tudom hova tenni a dolgot. nem tudom h mi a két tünet közötti különbség. Pszihésen nem képzelem be a babát mert úgy vagyok vele ha összejön akkor jó ha nem akkor valszeg nem most jött el az ideje. Orvoshoz sajnos csak másfél hét múlvára kaptam időpontot. Köszi. Drukkolok h neked minden úgy alakuljon ahogy szeretnéd.
2008. febr. 15. 04:41
8/9 A kérdező kommentje:
legrosszabb a mindennapos hányinger,szédülés.és a mellfájás.már néha kibírhatatlan.de nekem most nem késett.szorítok hogy neked is baba legyen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!