Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy terhes vagyok?...

Lehet hogy terhes vagyok? Márc3-án volt meg utloljára. Azota nem védekezünk. Mellfájás émelygés "megfog jönni"érzés van. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!nekem is március 3-án jött meg utoljára,de nekem most volt még csak az ovum!!!Szerintem a mensi elöjelet érzed!

A terhesség tüneteit az elmaradt mensi után lehet észreveni(hányinger,émelygés)!Igy azokat még nem érzékelheted!!

2011. márc. 22. 17:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is március 3.-án volt utoljára menstruációm és azóta a párommal minden második nap szerelmeskedünk. Az ovulációm március 18.-én és március 31.-ére nagyon nem várom. Viszont én semmit sem érzek, nincs semmilyen terhességre utaló jel, de szerintem ennyi idő elteltével még nem is lehet. Tesztelni viszont csak a jövő hét vége felé fogok, addig nem. Mindenesetre sok sikert kívánok neked is a pozitív teszthez!!! :-)
2011. márc. 22. 17:55
 3/3 A kérdező kommentje:
most csináltam tesztet ugynéz ki jön a baba.csütörtökön megyek dokihoz akkor fog igazán bebizonyosodni.nagyon boldog vagyok
2011. márc. 28. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!