Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap lett pozitív a tesztem....

Tegnap lett pozitív a tesztem. Most, hogy utánaszámoltam, 5 hetes vagyok. Mikor menjek nogyógyihoz?

Figyelt kérdés
(imádom)
2008. febr. 13. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem, ha nincs semmi problémád, akkor ráérsz a jövőhéten elmenni. Annak idején én is 6 hetesen mentem el, de uh.-ot csak a 7. héten csinált. Akkor már biztosra tudta mondani, mert akkor már a szívverése is jól kivehető.
2008. febr. 13. 22:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom , hogy normális-e , de gorcsolok,szúr a petefészkem..vérezni nem vérzek,folyásom sincs , csak félek, hogy nem-e baj a gorcsolés?
2008. febr. 13. 23:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Ha ez a gorcsoles v hasfajas olyan mintha meg akarna jonni akkor szerintem ne felj ezt meg jo darabig fogod erezni,nekem is ilyen volt.Neha gorcsolgetett is,de ugy,h siman gyogyszer nelkul ki lehetett birni.Ha tenyleg semmi baj nincs akkor 1-2 het mulva menj el,mert akkor mar nemcsak a terhesseget tudja megallapitani,hanem fogja hallani es Te is a pici szevecskejet.Nekem az 5 heten meg csak a petezsakot latta,engem 5 het mulvara rendelt vissza,de persze ha kozben barmi lett vna akkor mondta,h azzonnal hivjam es menjek.

Gratulalok a babadhoz,es boldog babavarast kivanok

10 hetes kismama

2008. febr. 14. 03:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én kedden voltam 5 hetes, jövő héten csütörtökön megyek orvoshoz, hogy már lássunk is valamit. Több válaszban is írták, 6 - 7 hetesen már látni,hogy dobog a szíve. Remélem addig nem lesz semmi gond és nem kell előbb mennem. Gratulálok a babához. Vigyázz magatokra!
2008. febr. 14. 07:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Végülis mire biztos vagy a terhességben, az kb. 5 hetes. És ugye mire időpontot kérsz, az még 1-2 hét. A 10-12. hétig kell hogy mindenképpen terhesgondozásba vegyenek. tehát ha 2-3 hét múlva mégy dokihoz, az még belefér.
2008. febr. 14. 08:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom, aranyosak vagytok..Mindenkinek gratulálok a pici pocaklakóhoz, aki pedig titkon vágyakozik egy pici kis tuneményért , uzenem -a remény hal meg utoljára...
2008. febr. 14. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!