Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elvileg tegnap lett volna...

Elvileg tegnap lett volna peteérésem. Ma érzem azt, hogy van, de csak a bal felemen, olyan mintha késeket szurkálnának belém. Fáradékony is vagyok már napok óta. Mit jelent ez?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem baba azt már felfogtam csak ez most olyan más...az előző mensim (első napja jan.28.) is fura volt mert csak 4 napig tartott abból két nap volt amire azt mondom hogy megvolt, 3. nap barnázás, 4.nap pedig szinte semmi, egy kicsi de tényleg kicsi barnázás!Ma (13.-án) érzem azt hogy p.é-em van de csak a bal felemen olyan mintha késeket szurkálnának belém!!Fáradékony is vagyok már napok óta!!

Ha valaki tudja erre a választ kérem írja meg mert már én sem tudom mi van velem!!Szeretnénk babát a párommal de nem görcsölünk rajta, mert tudjuk akkor nem sikerül jön majd ha akar, akkor vagyunk együtt amikor jól esik nekünk, mikor kívánjuk (tegnap , meg ma azért is mert azt hittem p.é-em van)!Köszi előre is remélem azért értitek hogy mit szerettem volna kérdezni!!!??

2008. febr. 13. 22:06
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja azt nem írtam hogy 26 naposak a ciklusaim!És 5 napig szokott meglenni de nem így mint utoljára hanem azért erősebben!!
2008. febr. 14. 00:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a sok hülyeségért de ezt még ide írom mert most olvastam hogy a puffadás és székrekedés is lehet jel a babára????Nem is tudtam!!A puffadás az nálam is van mostanában elég sűrűn!Székrekedésem is volt mostanában ill. az elmúlt 1-2 hétben!Bocsi, de ezt még megkellett kérdeznem!!!Előre is köszi a válaszokért!!!
2008. febr. 14. 00:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez lehetett a peteérés jele is. Vagy mégis baba van a dolgok mögött. Végülis az előző mensid rövid volt. Szerintem mikor a következő ideje eljön, vegyél tesztet és ébredés után tesztelj :)
2008. febr. 14. 08:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, ha csak az egyik oldadn szurkál, mert általában minden hónapban 1-1 peteérésed van, hol az egyik oldalon, hol a másik oldalon.

Én is meg szoktam érezni a peteérést! Mi is próbálkozunk, bár nekünk már van kettő, csakhát nagyon szeretnénk már egy harmadikat is.

Szorítok neked, hogy sikerüljön!

2008. febr. 14. 13:22
 5/6 anonim ***** válasza:
ugyan ebben a cipöben járok.mult honapban(28.-án volt a menzim elsö napja)most e honap 13.-ára hozta a gép a ovumat de nem tudom hogy volt-e?!Nem éreztem semmit .De az elözö menzim fura volt.
2008. febr. 14. 21:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ!!Majd próbálok tesztelni a mensi

napján ami még odébb van akkor majd kiderül mi van!Megpróbálok addig is nem rá gondolni de nagyon nehéz imádnám ha az lennék!!Csak nem merek nagyon erre gondolni mert aztán a pofára esés nagyon rossz érzés!V.hogy mindig sirok mikor megjön multkor is ez volt az utolsó pillanatba jött meg és nagyon rossz érzés volt!!Bár ezt nem kell azoknak részleteznem akik várják hogy pocaklakójuk legyen!!Ez mindig egy nehéz pillanat!!Mégegyszer köszi mindenkinek!!

u.i.:reggeltől már társult hozzá az az érzés hogy mindjárt megjön és én azt félidőben nem szoktam érezni mindig mensi előtt csak 1-2 nappal van ez az érzésem ilyen még soha nem volt!!Ezt nem tudom hova tenni!!

2008. febr. 14. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!