Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg hónapokat kell várni...

Tényleg hónapokat kell várni a lombikra vizsgálatok nélkül is? Árat tudtok mondani, min. és max?

Figyelt kérdés
2009. márc. 7. 12:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ránfér!:)
2009. nov. 18. 14:29
 12/15 anonim válasza:
90%
az első beültetésem után itthon itthon pihenek, de azok a milliók..? én a debreceni káli intézetben kezdtem. orvosi konzultációs díj:13.000ft, sperma vizsg:13.000ft, vérvizsgálat(hormon):14.000ft. ezt lehet máshol is talán ingyen. az orvos nem fogad el pénzt. amit én sem tudtam, hogy a gyógyszerek ennyibe kerülnek, de ez tényleg személyre szabott. nekem 130.000ft volt. még öt nap várakozás...
2009. nov. 21. 19:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Drukk!! :)
2009. nov. 22. 17:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekünk mindegyik lombik kb.110.000 Ft volt,ez csak az injekciókat és a gyógyszereket jelenti. Másért nem kellett fizetni (vizsgálatok, vérvétel, spermavizsgálat, UH, leszívás, beültetés, tesztelés (ezeket fedezi a TB!)).Illetve a fagyasztást kellett még kifizetni, ami 17.000 Ft/alkalom és elmondom, mert sokan nem tudják, de ha a munkahelyeden kapsz egészségpénztári hozzájárulást, tehát van egészségpénztárad, akkor az kifizeti ezeket a gyógyszereket és injekciókat, mert támogatottak. Kérjetek számlát és ki fogják fizetni! Az egészségpénztári hozzájárulást, mésra úgysem lehet költeni, csak gyógyszerre. Férjem 20.000 Ft-ot kap minden hónapban, két hónap alatt összejön egy számla, mert 30.000 Ft körül szoktak lenni a számlák, így eddig a három lombikom alatt, csak 2-szer 17.000 Ft-ot adtunk ki, a két fagyasztásra, minden másról kértem számlát és kifizette az egészségpénztár. SŐT! Az intézetekben útiköltségtérítést is lehet kérni. Mi kocsival járunk, oda-vissza 100 km, és többet kapunk, mint amennyi benzin ténylegesen fogy!
2010. ápr. 19. 14:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Az időről annyit, hogy mi jan. végén jelentkeztünk be és azt mondták, februárban meglesznek a vizsgálatok és szeptemberben mehetek az első beültetésre. Várólistára kerültünk, ez mindenhol van gondolom. (Szerinem,de csak tényleg én gondolom, olyan nincs, hogy odamész és köv. hónapban már mehetsz is beültetésre.)Aztán előrehozták májusra, ez tavaly volt, de csak azért, hogy 3 évre mehessen el még minden anya, mert ugye ha szeptemberben lett volna, akkor már csak két évre mehet el valaki.
2010. ápr. 19. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!