Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol található pontosan a...

Hol található pontosan a petevezeték, hol szúr, ha méhen kívüli terhesség van?

Figyelt kérdés

Nem tudom itt mi van és miért szúr: jobb oldalon a köldökömmel egy szintben, közvetlenül a köldököm mellett eléggé szúr. Itt mi van?

Soha nem éreztem itt a szúrást és eléggé feltűnő ez a szúrás, aggódom.

2011. ápr. 28. 14:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
nem értem miért pozitív a teszted, ez gyanús. Én visszamennék és kérnék vérvételt. Ha poz a hcg akkor igenis van ott valami, vagy volt, de akkor nem lenne peteérésed még!!!, ezt honnan tudod, hogy most van is? Látta a doki? és mit mondott a poz tesztre? szerintem azért ennyi minden tünet nem véletlen és normális, de ez csak az én véleményem.
2011. ápr. 28. 15:39
 12/22 A kérdező kommentje:
Igen, ma látott doki és látta az UH-n hogy nemsokára megreped a tüszőm és kiszabadul a petesejt. Tehát ezek alapján nem lehetek terhes. A pozi tesztek halványak, de én se értem, hogy miért lettek pozik, nekem soha életemben nem volt még pozitív tesztem még időn túl sem! Most pedig mind az lett és mégsem vagyok terhes. Énse értem és a tüneteimet sem értem, lehet valami hormongond okozta??? Ugyanis azt vettem észre, hogy abszolút semmi folyásom nincs ebben a ciklusban, semmi fehér, semmi, csak kis vizes és annyi! Soha nem volt még így és nem tudom ez milyen hormonális zavarnak a jele lehet, de nem normális, mert soha nem volt ilyen, hogy semmi folyás! És nagyon szúr a köldököm mellett, nem tudom miért?? Itt sose szúrt! :((
2011. ápr. 28. 16:20
 13/22 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Ha pozitív a teszted, akkor baba biztosan van, vagy volt! Van persze olyan ciszta, ami pozitív tesztet produkál, de rendkívül ritka. Én mindenképpen kérnék egy HCG vérvételt, arra a doki sem tudja azt mondani, hogy biztosan elnézte kedves hölgyem, mert én nem látom! Ha nem vagy jól, ne hagyd annyiban, a te életedről van szó!

2011. ápr. 28. 17:36
 14/22 A kérdező kommentje:

De látott érett petesejtet, hogy most lesz ovulációm, tehát így kizárt hogy terhes vagyok!

De azt nem tudom, hogy méhen kívüli attól még lehet-e?

2011. ápr. 28. 17:56
 15/22 sumergo ***** válasza:

Nem vaok orvos, de tuti látszik az UH-n, hogy ami a petefészken van az tüsző, vagy ciszta?? Nem tudom mennyi lehet a különbség, de azt tudom, nekem most terhesen van ciszta az egyik petefészkemen, nem nagy, és nem is fáj, és a doki szerint elmúlik. Mi van, ha a tied sem tüsző, hanem ciszta, és azért mondta, hogy petesejt, mert nem találta terhességnek a nyomát. Vagy esetleg a sárgatest milyen UH-n?

Én elmennék a helyedben másik dokihoz.

2011. ápr. 28. 18:33
 16/22 A kérdező kommentje:

És ráadásul nem csak a megérett petesejtet látta (18 mm, ez most fog kiszabadulni), hanem körülötte a több pici növekvő petesejteket is.

Én nem tudom hogy ezt hogyan lehet megkülönböztetni a cisztától, ő biztosan tudja...

A tesztekre meg azt mondta, hogy gyakori az álpozitív teszt...

Én meg azt hittem ilyen nincs is, de ezek szerint mégis!

2011. ápr. 28. 18:41
 17/22 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Én is azt mondom : másik doki.

2011. ápr. 29. 05:00
 18/22 A kérdező kommentje:

Közben eszembe jutott, hogy nem lehet hogy pont az ovulációm miatt éreztem ezt az erős szúrást???

Ma is érzem még, de már enyhült...

2011. ápr. 29. 07:40
 19/22 anonim ***** válasza:

Azért egy növekvő petesejtet nehéz összetéveszteni bármivel. Ahhoz már nagyon hülyének kell lenni a dokinak!

Nem hinném,hogy terhes lehettél (akár méhen belül, vagy kívül),mert akkor lehetetlen ,hogy érjen a pete!

Viszont a fájdalom, utalhat ovulációra! Lehet,hogy megtörtént tegnap, vagy ma fog!

2011. ápr. 29. 07:47
 20/22 sumergo ***** válasza:
Kedves utolsó! Na áruld el kérlek mi a különbség, mert engem érdekelne. A másik az, hogy a petesejtet nem látja az orvos, mert az azért elég pici. Legfeljebb a tüszőt látja, ami növekszik (abban van bent a petesejt), az viszont szerintem nem sokban különbözik a cisztától. Én láttam UH képen mindet, de nekem tök egyforma volt a tüsző is, a ciszta is és a sárgatest is. És még helyileg is ugyanott vannak. Ha tudod mi a különbség, tényleg érdekelne. De nehogy azt írd, hogy melyik micsoda, mert azt tudom. Az UH-s különbség érdekelne.
2011. ápr. 29. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!