Hol található pontosan a petevezeték, hol szúr, ha méhen kívüli terhesség van?
Nem tudom itt mi van és miért szúr: jobb oldalon a köldökömmel egy szintben, közvetlenül a köldököm mellett eléggé szúr. Itt mi van?
Soha nem éreztem itt a szúrást és eléggé feltűnő ez a szúrás, aggódom.
Szia!
Ha pozitív a teszted, akkor baba biztosan van, vagy volt! Van persze olyan ciszta, ami pozitív tesztet produkál, de rendkívül ritka. Én mindenképpen kérnék egy HCG vérvételt, arra a doki sem tudja azt mondani, hogy biztosan elnézte kedves hölgyem, mert én nem látom! Ha nem vagy jól, ne hagyd annyiban, a te életedről van szó!
De látott érett petesejtet, hogy most lesz ovulációm, tehát így kizárt hogy terhes vagyok!
De azt nem tudom, hogy méhen kívüli attól még lehet-e?
Nem vaok orvos, de tuti látszik az UH-n, hogy ami a petefészken van az tüsző, vagy ciszta?? Nem tudom mennyi lehet a különbség, de azt tudom, nekem most terhesen van ciszta az egyik petefészkemen, nem nagy, és nem is fáj, és a doki szerint elmúlik. Mi van, ha a tied sem tüsző, hanem ciszta, és azért mondta, hogy petesejt, mert nem találta terhességnek a nyomát. Vagy esetleg a sárgatest milyen UH-n?
Én elmennék a helyedben másik dokihoz.
És ráadásul nem csak a megérett petesejtet látta (18 mm, ez most fog kiszabadulni), hanem körülötte a több pici növekvő petesejteket is.
Én nem tudom hogy ezt hogyan lehet megkülönböztetni a cisztától, ő biztosan tudja...
A tesztekre meg azt mondta, hogy gyakori az álpozitív teszt...
Én meg azt hittem ilyen nincs is, de ezek szerint mégis!
Szia!
Én is azt mondom : másik doki.
Közben eszembe jutott, hogy nem lehet hogy pont az ovulációm miatt éreztem ezt az erős szúrást???
Ma is érzem még, de már enyhült...
Azért egy növekvő petesejtet nehéz összetéveszteni bármivel. Ahhoz már nagyon hülyének kell lenni a dokinak!
Nem hinném,hogy terhes lehettél (akár méhen belül, vagy kívül),mert akkor lehetetlen ,hogy érjen a pete!
Viszont a fájdalom, utalhat ovulációra! Lehet,hogy megtörtént tegnap, vagy ma fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!