Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol található pontosan a...

Hol található pontosan a petevezeték, hol szúr, ha méhen kívüli terhesség van?

Figyelt kérdés

Nem tudom itt mi van és miért szúr: jobb oldalon a köldökömmel egy szintben, közvetlenül a köldököm mellett eléggé szúr. Itt mi van?

Soha nem éreztem itt a szúrást és eléggé feltűnő ez a szúrás, aggódom.

2011. ápr. 28. 14:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
A méhenkívüli nem csak szurkálgatna, hanem görcsölné eléggé! Ráadásul általában vérzéssel is jár, ritkább,hogy nem!
2011. ápr. 28. 14:32
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy vakbelednél szúrkál? Nincs lázad?
2011. ápr. 28. 14:36
 3/22 A kérdező kommentje:

Nincs lázam.

Elvileg most van ovulációm is egyébként, de gondolom nem amiatt szúr a köldököm mellett jobb oldalt!! Vagy oda kisugárzik? Nem értem!

2011. ápr. 28. 14:38
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok megint hát lehet félreértelek de nekem a köldökömnél jobb oldalt a vakbelembe szokott szúrkálni! Most mindegy végülis a lényeg, ha nagyon fáj és rosszabbul leszel akkor menj orvoshoz!
2011. ápr. 28. 14:40
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nekem a méhen kívülinél elég erős szurkálás volt, aztán másnapra semmi, azt hittem, hogy minden oké ( voltam dokinál és elhajtott amikor majdnem meghaltam úgy szurkált) aztán csak vérezgettem, de nem erősen és a végén kiderült, hogy mégis méhenkívüli, nehezen ismerik fel néha. A szurkás fájdalom nekem a petevezetéknél volt, de igazából az egész bal oldalamra kisugárzott. De nekem már akkor volt ez, amikor már régen pozitív volt a teszt, 5 hetes voltam. Miért gondolod, hogy méhen kívüli terhesség? mert szerintem nem feltétlen ez lehet a gond. Beágyazódásnál is lehet szurkálás. Méhenkívülinél kásőbb szurkál olyan 4-5 hetes korban.
2011. ápr. 28. 14:44
 6/22 A kérdező kommentje:
Hát terhes nem vagyok, megnézett ma a doki UH-n. Csak nem tudom, hogy azt megnézte-e hogy nem-e méhen kívüli van! 6 hetes lennék és van 3 halvány pozi tesztem és nagyon furcsa ez a szúrás ezért parázok! Itt soha nem éreztem még! És a ciklusomba is előfordult egyszer pont itt egy szúró görcs, de az csak egy pillanatig tartott, de ugyanitt éreztem, akkor kezdtem azt gondolni, hogy na...most ágyazódik be biztos a baba! Most járok középidőbe és tegnap óta folyamatosan szúr itt most már! De nem fájdalmas, viszont egyre erősebben érzem. Nem szurkál, hanem szúr!
2011. ápr. 28. 14:50
 7/22 sumergo ***** válasza:
81%

Nézesd meg magad egy másik orvossal, és mondd el neki, mit érzel, és hogy aggódsz, nehogy méhenkívüli legyen.

Nekem volt, de az egyáltalán nem szurkált, és nem is fájt. Inkább a derekam fájt, de csak kicsit, azt hittem a terhességtől van, de méhenkívüli volt.

A biztonság kedvéért inkább nézesd meg.

Remélem nincs semmi baj.

2011. ápr. 28. 14:59
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak ijesztegetni, de ha még mindig pozitív a teszt akkor bent kellett volna, hogy tartsanak a kórházban. Vagyis nálam ez volt, hogy a dokim nagyot hibázott, mert ez volt ugyanígy uh-on semmit nem látott, és azt mondta, hogy pisiljek és halvány volt a teszt, és mondta, hogy nem vagyok terhes és tuti elvetéltem, haza küldött a rendeléséről. Majd újra mentem, mert vérezgettem, és akkor derült ki, hogy nagyon nagy gáz van, mert már a hasamban is volt vér, műtöttek.

Nem vettek hcg-ét vérből? azt kellene ilyenkor figyelni, hogy a hcg csökken-e, mert ha még mindig pozitív halványan a teszt akkro lehet valami bent maradt vagy tényleg méhen kívüli terhesség, és azért nem látott semmit az uh-on, nekem azt csak a kórházi nagy uh-on látták. Kitapogatva sem érezték. Ezek csak találgatások, de én megint tesztelnék, és ha még reggeliből mindig pozitív visszamennék egy kontrollra. Az a tuti.

2011. ápr. 28. 15:00
 9/22 anonim ***** válasza:
De árulja már el valaki, ha érőben lévő tüszőt láttak nála, akkor hogy lehetne terhes? Akkor nincs peteérés!
2011. ápr. 28. 15:04
 10/22 A kérdező kommentje:

Szerintem sem vagyok terhes, ha ott volt az érett petesejtem.

Ha méhenkívüli terhesség van, akkoris érik a petesejt?

Mert ha igen, akkor méhenkívülim sincs!

Szóval akkor nem tudom itt miért is szúr, de majd csak elmúlik. Az is lehet, hogy most ide kisugárzik az ovuláció miatt.

Még azt hozzátenném, hogy az előző 2 vérzésem más volt. Az utóbbinál mensi görcs se volt és nagyon kevés volt, mensi görcs helyett csak tompa hullámzó szúrást éreztem egy oldalt a derekamba, furcsa volt. Előző mensimnél meg nagyon görcsöltem és másféleképpen, mint a megszokott, volt hogy kijött belőlem mensi közben egy csomó átlátszó víz hogy még a bugyim is átázott (pedig még tampon is bennem volt). Erre se mondott semmit a doki.

Nagyon sok minden más volt. És mondtam a dokinak is, de szerinte normális, azt mondta, hogy nem minden ciklus egyforma...és ennyi.

Még azt hozzátenném hogy a múlt havi ovufájdalmamat is erősebben éreztem, jobban fájt és voltak pecsételgetéseim is a ciklusban persze nem sok, de voltak. Doki szerint, ez is normális, mondta, hogy most ez egy ilyen ciklus volt és kész.

Most hétvégén is volt egy kis rózsaszín folyásom együttlét után, meg előtte egy minimális halványbarna pecsét felkelésnél. Doki szerint, ez is előfordul, nincs semmi baj.

Csak nem értem, hogy most miért másabb minden?? De ezek szerint normális! Hát legyen úgy, nagyon remélem, nincs baj!

2011. ápr. 28. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!