Hol található pontosan a petevezeték, hol szúr, ha méhen kívüli terhesség van?
Nem tudom itt mi van és miért szúr: jobb oldalon a köldökömmel egy szintben, közvetlenül a köldököm mellett eléggé szúr. Itt mi van?
Soha nem éreztem itt a szúrást és eléggé feltűnő ez a szúrás, aggódom.
Nincs lázam.
Elvileg most van ovulációm is egyébként, de gondolom nem amiatt szúr a köldököm mellett jobb oldalt!! Vagy oda kisugárzik? Nem értem!
Nézesd meg magad egy másik orvossal, és mondd el neki, mit érzel, és hogy aggódsz, nehogy méhenkívüli legyen.
Nekem volt, de az egyáltalán nem szurkált, és nem is fájt. Inkább a derekam fájt, de csak kicsit, azt hittem a terhességtől van, de méhenkívüli volt.
A biztonság kedvéért inkább nézesd meg.
Remélem nincs semmi baj.
Nem akarlak ijesztegetni, de ha még mindig pozitív a teszt akkor bent kellett volna, hogy tartsanak a kórházban. Vagyis nálam ez volt, hogy a dokim nagyot hibázott, mert ez volt ugyanígy uh-on semmit nem látott, és azt mondta, hogy pisiljek és halvány volt a teszt, és mondta, hogy nem vagyok terhes és tuti elvetéltem, haza küldött a rendeléséről. Majd újra mentem, mert vérezgettem, és akkor derült ki, hogy nagyon nagy gáz van, mert már a hasamban is volt vér, műtöttek.
Nem vettek hcg-ét vérből? azt kellene ilyenkor figyelni, hogy a hcg csökken-e, mert ha még mindig pozitív halványan a teszt akkro lehet valami bent maradt vagy tényleg méhen kívüli terhesség, és azért nem látott semmit az uh-on, nekem azt csak a kórházi nagy uh-on látták. Kitapogatva sem érezték. Ezek csak találgatások, de én megint tesztelnék, és ha még reggeliből mindig pozitív visszamennék egy kontrollra. Az a tuti.
Szerintem sem vagyok terhes, ha ott volt az érett petesejtem.
Ha méhenkívüli terhesség van, akkoris érik a petesejt?
Mert ha igen, akkor méhenkívülim sincs!
Szóval akkor nem tudom itt miért is szúr, de majd csak elmúlik. Az is lehet, hogy most ide kisugárzik az ovuláció miatt.
Még azt hozzátenném, hogy az előző 2 vérzésem más volt. Az utóbbinál mensi görcs se volt és nagyon kevés volt, mensi görcs helyett csak tompa hullámzó szúrást éreztem egy oldalt a derekamba, furcsa volt. Előző mensimnél meg nagyon görcsöltem és másféleképpen, mint a megszokott, volt hogy kijött belőlem mensi közben egy csomó átlátszó víz hogy még a bugyim is átázott (pedig még tampon is bennem volt). Erre se mondott semmit a doki.
Nagyon sok minden más volt. És mondtam a dokinak is, de szerinte normális, azt mondta, hogy nem minden ciklus egyforma...és ennyi.
Még azt hozzátenném hogy a múlt havi ovufájdalmamat is erősebben éreztem, jobban fájt és voltak pecsételgetéseim is a ciklusban persze nem sok, de voltak. Doki szerint, ez is normális, mondta, hogy most ez egy ilyen ciklus volt és kész.
Most hétvégén is volt egy kis rózsaszín folyásom együttlét után, meg előtte egy minimális halványbarna pecsét felkelésnél. Doki szerint, ez is előfordul, nincs semmi baj.
Csak nem értem, hogy most miért másabb minden?? De ezek szerint normális! Hát legyen úgy, nagyon remélem, nincs baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!