Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy ebben a...

Lehetséges hogy ebben a hónapban nem volt peteérésem?

Figyelt kérdés

1 hónapja mérem a reggeli ébredési hőmérsékletemet, és szerintem eddig még nem volt peteérésem. Március 16-ára nem várom.

El vagyok keseredve. Ez normális? Így hogy fogok tudni teherbe esni?

2009. márc. 6. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Görbéd??? Betudod írni ide?
2009. márc. 6. 21:34
 2/5 A kérdező kommentje:
nem, mert papírra vezetem. :-( sajnos nem minden nap tudok internetközelben lenni, ezért találtam jobb megoldásnak ha papírra készítek diagrammot.
2009. márc. 6. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia!Nemakarok butaságot mondani,de ha jól emlékszem nekem már mondta az orvosom hogy előfordul olyan hónap amikor nincs peteérés!Tehát szerintem igen lehetséges,hogy nemvolt peteérésed.
2009. márc. 6. 23:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, van olyan hogy nincsen peteérés! sajnos!:)

de ha papiros is vezeted a hődet és ha internet közelbe jutsz, akkor visszamenőleg is be lehet irni az adatokat! és igy másokkal is meg tudod majd osztani ha segitséget szeretnél...

én is mérem a hőm! de szerintem az ovu teszt sokkal hatékonyabban mutatja az ovulációt! és nem mindig stimmel 100%-ban a hőmérős módszerrel!

2009. márc. 7. 09:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 7. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!