Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt két vetélésem, ezért az...

Volt két vetélésem, ezért az orvosom most elküldött minket genetikai kivizsgálásra. Mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok most terhes,csak mielőtt megint az leszek,szeretné tisztázni az előző 2 vetélés okát.

Tudom hogy lesz vérvétel,csak azt nem tudom,hogy abból mi derülhet ki?Mit vizsgálnak?Volt már vki ebben a helyzetben?Köszi...

2009. márc. 6. 21:30
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A vèrbôl kromoszòma tèrkèpet kèszítenek.Azt nèzik ,hogy van e valami mutàciò, vagy hordoztok e valamilyen hibàs gènt vagy kromoszòmàt. A pàrodnak nem kell menni? A pàr mindkèt tagjàt meg szoktàk nèzni. A vetèlèsek nagy rèszènek a magzat kromoszòma rendellenessège az oka.S itt nem elsôsorban csak a Down-kòrra kell gondolni ,sajnos nagyon sokfèle van. Normàlis esetben a nônek 46 xx a fèrfiaknak 46 xy kromòszòmài vannak.Lehet hordozni ùgy is mutàciòt ,hogy nem is tudtok ròla.Ne aggòdj ès remèlem minden rendben lesz.
2009. márc. 7. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!