Ovulációm lesz vagy terhes vagyok?
Van több halvány pozitív tesztem.
A görbém meg úgy néz ki, mintha most lenne majd a napokban az ovulációm...talán holnap vagy holnapután már meg is emelkedik a hő...úgy fest...
MOST AKKOR MI VAN??? :)
Nem tudom mit gondoljak. Szinte már nevetek az egészen, mert annyira nem értem ezt. Tünetek is voltak/vannak mindenfélék.
Én már elkönyveltem úgy, hogy nincs baba, így úgy vezettem fel a görbét, mintha egy új ciklus kezdődne.
Még hozzátenném, hogy a mensim 1 nappal korábban jött és nagyon kevés volt és egyáltalán nem görcsöltem.
Sajnálom, de szerintem nem vagy terhes.
De mutasd meg magad dokinak a pozitív teszt miatt mindenképp.
Hát ha tuti jól méred a hődet, akkor sajnos szerintem sincs baba! Tudom, mondják, hogy alacsonyabb hővel is lehet, de szerintem a tiéd már túl alacsony. A tesztek időn belül jöttek ki?
Nem riogatni akarlak, de cisztád nem lehet? Az is csinálhat halvány pozit!
Nem pont időn belül lettek egyértelműek, kicsit később jelent meg a 2. csík. Több fajta tesztet csináltam és mindegyiknél látszik a 2. csík.
És én azon csodálkoztam, hogy nekem időn túl sem lett még soha 2 csíkos tesztem, csak most.
Szerintem, ha baba van, akkor oké,hogy az első mondjuk időn túli, de utána pár nap múlva már időn belül is kell jönnie és erősödnie kellene!
Anno az első nekem is időn túli volt, de rá két napra, már időn belül kijött!
De akkor minek jelenik meg egyáltalán a 2. csík?
Máskor sose jelent meg még időn túl sem! Most egyértelműen ott van!
Szerintem átvernek a tesztek, ennyi.
Majd úgyis kiderül előbb-utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!