Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem jött meg a mensim. Mitől...

Nem jött meg a mensim. Mitől van? Lehetek még terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok nem jött meg a menzim január 20-ra vártam, figyelem a hőmet 1x 36 utánna felugrik 36,8-ra.Beteg nem vagyok tesztet csináltam - lett. Mitől lehet?? Hétfőn megyek a dokihoz. Lehet hogy babát várok??

Izgatottan várom válaszaitokat.

Előre is köszönöm!! 1 elkeseredett lány.

2008. febr. 13. 14:17
 1/5 A kérdező kommentje:
Tünetem is vannak hányinger ritkán meg a mellemen halvány piros erek
2008. febr. 13. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia.Igen valószi´nü,hogy babás vagy.A negatív teszt nem mindíg negati´v.Habár már majd egy hónapja,hogy késik a mensid.Ezt már kikellene,hogy mutassa a teszt.

Szorítok.

2008. febr. 13. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:

szia,

A melleden nem kék ereket látsz véletlenül?

Mert ha pirosakat, akkor azok hajszál erek és az nem terhességi tünet.

De szorítok, hogy baba legyen, ha te is szeretnéd!

:)

2008. febr. 13. 15:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha a mensit jan.20ára vártad, az már majdnem 1 hónap! A teszt tuti hogy kimutatja már a terhességet, csinálj egyet!
2008. febr. 13. 16:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Csinálj tesztet.Ha esetleg nega lenne, ne szomorodj el, pár nap mulva csinálj egy másikat. Majd írj, h mi lett az eredmény. SZORITOK!!!! :)))
2008. febr. 13. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!