Van ott 2. csik vagy csak képzelődöm?
Figyelt kérdés
Olyan haványkán látszik, nem is tudom eldönteni hogy rózsaszin-e vagy sem. Át tettem a képet negativba, mert egyébként a képen nem látszik úgy mint élőben. Késik, nem tudom mit gondoljak... 2. baba lenne. :-)
2011. ápr. 26. 21:17
21/34 anonim válasza:
Ez teljesen negatív! DE amikor én le akartam fényképezni a halvány tesztem a fényképen nem látszódott semmi,pedig ott volt a második csík! Drukkolok,pár nap múlva tesztelj újra!
22/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm Lányok!
2011. ápr. 27. 09:33
23/34 A kérdező kommentje:
2011. ápr. 27. 12:57
24/34 anonim válasza:
Ezen mintha az eredetin látszana egy halvány kis csíkocska..nagyon-nagyon halványan..e mintha ott lenne...tesztelj holnap is..hátha azon már jobban fog látszani!!Drukkolok!
25/34 anonim válasza:
Na ezen már látok valamit :)
Bíztató, drukkolok nagyon :)
26/34 anonim válasza:
próbáld úgy fotózni,hogy ne villanjon a vaku..(előző válaszoló voltam)
27/34 anonim válasza:
ezen már látni, de csak a simán, nem a negatívon.
így már remélem gratulálhatok is!! :o)
holnap még erősebbet kérünk!!!!
(tegnapi eredetit kérő:D)
28/34 A kérdező kommentje:
Óóó, de jó lenne. :-)
2011. ápr. 27. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!