Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy a spontán...

Lehetséges, hogy a spontán vetélésem kavarta össze a ciklusomat?

Figyelt kérdés
Két hónapja volt egy spontán vetélésem, szépen kitisztultam, nem volt szükség műtétre. Azóta azonban a 30-32 napos ciklusaim 40 napnál többre is kitolódtak. Most kellene másodszorra nem megjönnie, de még mindig semmi. Negatív a tesztem. hogyan és mikor áll vissza eredetire a ciklusom? REndeződik magától? Kérlek benneteket, osszátok meg velem hasonló tapasztalataitokat. Hogyan és mikor állt vissza a ciklusotok?
2009. márc. 6. 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem feb. 2-án volt missed ab. műtétem elhalás miatt. Azelőtt 28 napra jött meg, most 32 napra, ez volt az első, de borzasztóan gyenge. Én meg emiatt aggódok. De szerintem meg idő kell míg a hormonháztartás visszaáll a normális kerékvágásba.
2009. márc. 6. 13:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is osszekavarta a ciklusomat a spontan veteles. December 10-en volt. Az elso mensi januar 16-an jott meg, utanna meg februar 1-en. Talan most allt be 29 naposra mert marcius 2-an jott meg. Remelem igy mar peteeres is lesz ebbe a honap es majd pzoitiv teszt.
2009. márc. 6. 13:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem tavaj februárban volt vetélésem egy év alatt nem sikerült beálnia a ciklusomnak.Most kiderült nálam hogy hpv van a szervezetemben.Nekem most 51 napja nincs mensim és Norkolutot irt a doki.Babát szertnék ezért most hormon kezelést kapok hátha attól renbejövök majd.
2009. márc. 6. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!