Cickafark tea kitolhatja a ciklusomat? Már nem bírom olyan ideges vagyok?
Tegnapra nem vártam. nem is jött csak a mensi érzés. Most ittam először cickafark teát. Ez kitolhatja a mensit? Én ízt olvastam hogy inkább rövidíti vagy ez nem igaz?
A hőgörbémben két nagy felugrás is volt. Egyik a 10. napon akkor volt az összes tünetem peteérésre. A másik 6 nappal később(ott már semmilyen tünetem nem volt). Oda kitolta volna a peteérésemet ez a tea? Ha nem akkor trifázisos a görbém. Ha igen akkor kitépem a hajam, mert sosem késik. Nincs folyásom a hőm magas. De 2 napja negatívat teszteltem.
Szerintetek?
Én tesztelgetnék minden nap. Lehet, hogy a tea kavar be, de lehet, hogy baba van, nagyon drukkolok hozzá!!! :)
Remélem jó hírekkel jössz majd.
(ha van 10-es teszted, azzal megpróbálhatod du is, ha tegnapra nem vártad, akkor talán már mutat vmit)
A 2. oldalon van a reggeli kérdésem a tegnapra vagy holnapra nem várom címmel. Ott a görbém. meg a többi tünetem
Még sosem játszott így a szervezetem. 14 hónapja várunk. :(
Első vagyok. Én tuti tesztelnék, mert a tünetek babásak. (csak ne csalódj nagyot, ha mégsem az, én sajna nem vagyok doki...)
De még mindig nagyon drukkolok!
Köszönöm. De sajnos meg fog jönni. Az előbb töröltem egy minimális barna nyákot.:(
A furi csak az, hogy a mensi előtt nekem mindig pattik jönnek és majd 20 éve a legbiztosabb jele a mensimnek hogy 1-2 nappal előtte hasmenésem van. Na most egy hete székrekedésem van.:(
És vizes folyásom sincs.Mégis megjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!