Tüszőrepesztő injekció kitolhatja a ciklust?
Figyelt kérdés
15 napja kaptam meg az injekciót.2010. ápr. 17. 22:43
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem, de azt igen, hogy simán lehet késői peteérésed. én a 14. napra voltam kiírva inszemire és a 12. napon volt peteérésem- ovu tesz pozitív lett, így előre lettem hozva inszeminációilag- sikeres lett:) Szerintem csak később van peteérésed.
2/2 anonim válasza:
A tüszőrepesztő után 36 órával van az ovu. Onnantól kb 2 hét mire megjön. Nekem az elmúlt 1,5 évben mindig 13-14 napos volt a luteális fázis, de múlt hónapban (a második tüszőrepesztős hónapban) 15 napra jött meg. Már kezdtem reménykedni. Ha 15 napja kaptad, kb a 14. dpo-n vagy. Még pár nap és ha nem jön meg teszt! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!