Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Budai Meddőségi? Milyen hely?

Budai Meddőségi? Milyen hely?

Figyelt kérdés
Minden érdekelne ezzel kapcsolatban. Sajnos, úgy néz ki, hogy Nekem is be kell valahova jelentkezni. Árak, dokik, stb. Köszönöm
2009. márc. 6. 09:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem ismerem a Budait. A dévaiba járunk és nagyon jó helynek tartom. Az orvosom is hihetetlen lelkiismeretes és körültekintő. Csak ajánlani tudom, írj ha bővebben szeretnél erről tudni.

Szerintem az árak nagyjából mindenhol ugyanazok.

2009. márc. 6. 09:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy a BMC-ban nem kell a vizsgálatokért fizetni, csak a gyógyszereket. Ami elég nagy segítség.

De biztosan van valaki itt az oldalon, aki jár oda, mert már olvastam...

2009. márc. 6. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok, itt találhatsz olyat, aki válaszolni tud neked priviben...

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=Budai+Medd%F..

2009. márc. 6. 11:10
 4/7 anonim ***** válasza:

PCO-s vagyok. Nekem tavaly decemberben derült ki, hogy mi a helyzet, holott előtte évekig vizsgáltak, volt mindenféle vérzészavarom. A dokim, aki mellesleg nagy szaktekintély, nem is gondolt a pco-ra, augusztusban azt mondta ha novemberig nem jön a baba menjünk vissza és elkezdünk vizsgálódni. Eljött a november, baba sehol, mi meg döntöttünk, meddőséi centrum. Ismerős segítségével mindenféle várakozási idő nélkül bejutottunk és azonnal elkezdték a vizsgálatokat.

Rengetegen vannak, futószalag szerűnek tűnik elsőre a dolog, de nagyon értik a dolgukat. Amikor első nap odamentünk kb. 3 nő jött ki az örömtől zokogva a vizsgálóból, hogy el sem hiszi, sikerült. Azon a napon konzultáció történt azzal az orvossal, akihez kerültünk. Részletesen kikérdezett bennünket, minden apró dolgot felírt és ő is válaszolt a kérdéseinkre.

A vizsgálatokat nagyjából egyszerre kezdik el a párnál. A nőnek a ciklus 3. , 21. és 24. napján kell menni vérvételre. Itt kiderülhetnek az esetleges hormonális eltérések, illetve a cukor és az inzulinértékek is. A 20. napon van a nőgyógyászati vizsgálat, a terheléses cukor és inzulinvizsgálat, plusz az akkori vérből derítik ki, hogy van-e peteérése az embernek.

A 24. napon megbeszéli az ember az asszisztenssel a következő vérzés várható időpontját és előjegyzik HSG vizsgálatra, ami során megnézik, hogy belül is rendben van-e minden, átjárható-e a petevezető. Az nem látszik ultrahangon sajnos. Itt kiderülhet az is, ha a méhben van valami eltérés, de az nem ad pontos képet, csak a meglétét igazolhatja valamiféle elváltozásnak.

Közben a férjet is elkezdik vizsgálgatni. Mi együtt mentünk, úgy kértük férjemnek az időpont. A férfitól is vesznek vért, majd kell kiskatonákat is produkálni, természetesen nem az orvos és a nővérek jelenlétében.

Ha a férfi vérében van eltérés, akkor neki is lesz hormonvizsgálat, ha nem, akkor nagyjából akkor, amikor a nőnek a HSG van, megint kell produkálnia kiskatonákat.

Ha nincs „őrültek háza”, akkor még aznap fogadja az embert a kezelőorvos és elmondja az eredményeket. Egyedül a férfi második eredménye nincs akkor már csak meg, de anélkül is nagyjából tud egy képet felvázolni.

Nekem az inzulinom volt nagyon rossz, arra kaptam gyógyszert, plusz megnézték a méhemet is, és mivel mást nem találtak felajánlották az inszeminációt.

Az azt jelenti, hogy gyógyszeresen petét érlelnek, aztán kap az ember egy injekciót, hogy kilökődjön. És az injekció után pár órán belül a megtisztított kiskatonákat egy vékony csövön keresztül felhelyezik a méhüregbe. Aztán döntött helyzetben még feküdni kell egy kicsit, hogy a gravitáció segítsen.

Ennek feltétele, hogy a petevezetékek átjárhatók legyenek, amíg ezt meg nem vizsgálják, addig nem csinálnak ilyet. Az a lényeg, hogy csak "rásegítenek" a természetes fogantatásra. És itt kevesebb a veszteség, mert az egész ejakulátum feljut a méhbe, nem úgy, mint az aktusnál, mert ott egy része "kárba vész".

Ezt mi elfogadtuk, és azonnal bele is vágunk. Természetesen ez nem kötelező és nem kell azonnal belemenni a dologba, de én már nagyon nem szeretnék várni.

Most jelenleg ott tartok, hogy 34. napon nem jött meg, de görcsölök meg minden ami ezzel járna, a tesztem viszont negatív. Ha megjön, megyek hüvelyi uh-ra és kezdik a stimulálást.

2009. márc. 6. 14:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jó én kellemesen csalódtam benne mi december óta járunk oda és minden tb alapon működik csak a gyógyszereket kell fizetni ellenben a aáliva ott pl egy konzi 13 000ft itt pedig ilyen nincs,szerintem ott mint a gyártósor ugy működik az egész de a BMC nekem bejött!!!!
2009. márc. 6. 18:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó! Honnan tudod mi van a Káliban ha nem is voltál még ott. Miért lenne az inkább gyártósor mint a Budai?
2009. márc. 6. 18:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nem az utolsó vagyok, hanem az azelőtti. Nekem jók a tapasztalataim a BMC-vel, de igenis futószalagszerű ott is a dolog, ahogyan véleményem szerint ahol babát csinálnak mindenhol. Nem várom el, hogy napi 50-80 babára vágyó nő közül a lelkemet ápolgassák és gejl módon veregessék a combjimat, arra ott van a férjem.

Egy olyan helyen, legyen Dévai, Kaáli vagy BMC ahol erre specializálódtak, igenis futószalag szerű az ellátás. Amikor konzultálunk, akkor már humánusabbak. :)

2009. márc. 6. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!