Jövő szeptember környékén szeretnék teherbe esni. Mikor ajánlott abbahagyni a fogamzásgátló szedését?
Mintha én írtam volna ki a kérdést.... én is jövő ősszel szeretnék, (tavaszi/nyár eleji babára vágyunk)a rendelésen amikor voltam nem a saját orvosom volt, így nála nem kérdeztem rá, majd 3 hónap múlva, h szte mikor...,bár minden 2. alkalommal mondja, h ha ,majd szeretnénk babát. akkor megbeszéljük a további teendőket...
én harmonetet szedek kb 2 éve, Te?
Viszont kicsit aggódok, h nem jön össsze hamar...2-őt is szeretnénk, de 30 fölött én nem szeretnék szülni..a nehéz teherbeesésről pedig annyi rosszat IS olvasni itt...Igazából már most vágynék rá, de párom most, én pedig elvileg összel diplomázok, ráadásul új munkahelyünk van..ugyh a juttatások miatt sem mindegy...utálom h vmelyest anyagi kérdés is lett a gyerekválalllás--- bocs ez nem idetartozott, csak kiszakadt belőlem
hogya beszélsz orvossal is elmondod, h mit ajánlott????
O.
24/L
Én április körül voltam dokinál, és rákérdeztem, hogy gyógyszer után mennyivel lehet próbálkozni. Azt mondta, nem is kell szünet, májusban abbahagytam, júniusban még azért vigyáztunk, és augusztusban sikerült.
37 hetes km
Én is jövő ősszel szeretnék teherbe esni. Akkor még azt az évet, meg tán a következő év elejét dolgozom, aztán valamikor nyáron jöhet a baba!!! :)
Én is úgy tudom egyébként, hogy egyből lehet próbálkozni!!!
tegnap 6 :34- es vagyok..
akkor vagyunk már 3-an akik 2013 május, júniusban szeretnének szülni:)
nekem is fontos lenne, hogy még év elején is tudjak dolgozni, de ha nem, akkor sem lenne mér gond...
Azért aggódom, mert hallottam már hoyg 3 hónppal előtte kell abbahagyni, de olyat is, h 1 évvel (?????) és az már hamar itt lenne, szeretném, ha nem ezen múlna...
Az tényleg jó, hogy elvileg itt azt írjátok, hogy nem kell várni, de miylen gyakori az ikerterhesség ezesetben? Örülnék ha ikreim lennének, de azért első gyereknek sok(k) lenne.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!