Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sűrűbb és sötétebb a mensim....

Sűrűbb és sötétebb a mensim. Mennyi az esélyem rá hogy mégis terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Kicsit furcsának fogtok tartani,ezért kérlek titeket ne nevessetek ki!A ciklusom 22.napjába vagyok,az előző mensim megvolt csak kicsit másképp(nem nagyon)2 nap barnázás 2 nap vérzés.Sűrűbb volt és sötétebb(bocsi).A melleim enyhén fájnak már azóta amióta elmúlt a mensim----szóval folyamatosan(de csak kicsit)A hasam szúrkál,de ez inkább 5 napja van!Nincs semmi más tünetem---SEMMI!Mégis van egy olyan érzésem hogy terhes vagyok,de már az előző hónapból!Lehet ilyen?Az lehetek?Minden tünet nélkül????????Járt már valaki így?Semmi tünet és mégis már kb. 2,5 hónapos terhes?
2008. febr. 13. 08:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia, a mai világban minden elképzelhető, de szerintem vegyél egy tesztet, ha valóban terhes vagy néhány másodperc alatt (akár már ma este is) pozitív eredményt fogsz kapni.
2008. febr. 13. 09:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Ma megyek orvoshoz!Ő már megtudná mondani ha terhes vagyok, nem????Köszönöm a válszat!!!
2008. febr. 13. 09:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg terhes vagy, akkor mindenképpen meg fogja tudni mondani,sőt már fogod is látni őt, meg a szívhangját is fogod hallani.

De nem nőtt a poci vagy nem érzed úgy, hogy feszül? Mert 2és 1/2 hónapos terhesen azért már legalább a hasad alakja változik.

Én drukkolok, majd írd meg mi volt.

2008. febr. 13. 09:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Csak szúrni szokott a hasam,minden nap!A melleim meg kicsit de tényleg csak kicsit fájnak!De volt olyan is valamelyik nap hogy úgy viszketett a mellem hogy alig tudtam elviselni a melltartót,végül le is vettem!De ez csak 1-szer fordult elő!De köszönöm a választ!Este megírom mit mondott a doki!Köszönöm!
2008. febr. 13. 09:55
 5/5 anonim válasza:
no,megvolt az első szülinapja a lurkónak? :)
2009. dec. 30. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!