Februárban hányan teszteltek pozitívat? Mióta próbálkoztatok?
Figyelt kérdés
Nagyjából egy hónapja "kattantam" rá erre az oldalra, és mivel mi is nemrég kezdtünk el próbálkozni, így sokat nézegettem ezt a fórumot is. Így kíváncsi lennék, hogy azóta kinek sikerült, azóta hogy érzi magát, bár tudom, hogy még nagyon korai. És mennyi idősek vagytok?2009. márc. 5. 19:53
1/7 anonim 

válasza:

Én 6 hetes vagyok 18-án teszteltem pozitivat, 8 hónapja próbálkoztunk, mostanra sikerült abszolut ciklus végén, egyáltalán nem az elméleti peteérés közelében sikerült:)
Semmi tünetem az égvilágon...
2/7 anonim 

válasza:

Én teszteltem + 5 napja, 10 napja késik.Voltam dokinál azt mondta nem lát semmit méhen belűl csak egy cisztát.Most vérvételen voltam holnap megyek megint a dokihoz.Remélem elnézte azt a cisztát!
3/7 anonim 

válasza:

2 hete teszteltem pozitívat és már 5 hetes a babám,másfél évig próbálkoztunk.Az előttem válaszolónak üzenem hogy nekem is van cisztám és szerintem ott a baba csak még nem látszik,sok terhességnél van ciszta is,de majd felszívódik ne aggódj miatta!
4/7 anonim 

válasza:

előző vagyok,majd irja meg az előttem válaszoló hogy mi lett a vérvétel eredménye!!
5/7 anonim 

válasza:

Sziasztok! Én a 29.,30.,32.,34. napon teszteltem pozitívat, ma a 36. napon vagyok. Tegnap voltam a dokimnál csinált hüvelyi UH-t és van egy 4mm x 4mm-es cisztám a jobb oldali petefészkemben valamint egy 3,5mm-es 'babóm' is. Mi már több 2 éve próbálkozunk, és most vagyok az első Clostil-os hónapom után és úgy néz ki sikerült. 2 hét múlva megyek ismét a dokihoz.
6/7 anonim 

válasza:

Febr elején teszteltem pozitívat, 8 hetes múltam. Nekem volt egy vetélésem, vártunk 1 mensit és utána már nem jött meg:) Nekem viszont egész nap hányingerem van :(
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A próbálkozóknak sok sikert, a babásoknak pedig boldog babavárást kívánok!
2009. márc. 6. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!