Nekem megjött, de hígabb. Érdemes még tesztelnem?
Figyelt kérdés
És lényegesen kevesebb! Sokat idegeskedtem mostanság! A tesztek negatívak! Görcsöltem is mint máskor! Peteéréskor sok tojásfehérjés folyás, reggelente nagyon sok szinte terítve volt a Wc papír! Szúrkált is a hasam akkor és fájt a mellem is! Ezek elmúltak! Amostani mensi előtt megint szúrkált görcsölgetett a hasam már vagy 5 nappal előtte! Kevesebb, hígabb, de most 3. napon is van vér de kevés szinte csak a tampon fele véres és nem szívodott bele szerintem csak a külsején! Nyák darabos volt és élénk piros első 2 nap de akkor is kevesebb jóval mint máskor! Lehet baba? Vagy csak ilyen most? Nekem ez a fojásom sem volt még középidőben peteéréskor! ! ! ! Akkor eddig nem is volt? Voltam nőgyógyásznál de nem vizsgált meg csak egy tesztet csináltatott! ! ! Nega lett mindkettő (tegnap)! Feb. 10-én jött meg hajnal 2 körül és nagyon görcsöltem! ! Szerintetek érdemes még tesztelnem?? Vagy megnyugodhatok hogy nem baba? Előre is KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT! !2008. febr. 12. 21:43
1/6 A kérdező kommentje:
Most néztem rá a tesztre amit tegnap a nőgyógyász csináltatott!Tuti hogy utána fél órával még semmi nem volt ott!De most meg már el van színeződve!!
Akkor most mi van???
Félek nagyon!!
Érvényes a teszt egy napra rá?
Mert nem tom mikor színeződhetett el és a papírját nem adta ide!!
DE 2 TESZT VOLTA CSOMAGBAN!!
EGY LAPKA ÉS EGY CSEPPENTŐS HA VALAKI ÍGY ISMERI!!
hOLNAP VESZEEK EGY TESZTET!!
dE KÉRLEK ÍRJATOK VÉLEMÉNYT!!:((
NEM AKAROK MÉG BABÁT!!
2008. febr. 12. 22:26
2/6 anonim válasza:
Általában a tesztek nem érvényesek egy nappal később és bele is van írva a tájékoztatókba. Vegyél holnap, sztem vegyél olyat, amit a nap bármely szakában megcsinálhatsz!
3/6 anonim válasza:
ha megjött nem hiszem hogy terhes vagy.nekem is ilyen most mint neked.én se vagyok.sajna!nekem is nega lett a teszt.valamiért ilyen most.lehet felfázás.vagy én még a korai vetélésre is gondoltam.mások ezt írták nekem.csinálj tesztet.írd meg majd mi volt.szorítok!
4/6 anonim válasza:
Szerintem sem vagy babás.A mensim nekem is most más volt mégsem vagyok babás.A tesztek pedig nem érvényesek akár a teszt csinálásától 15 perccel később.
5/6 A kérdező kommentje:
De sokan azt írtátok hogy fél órával órával rá lett pozitív!!!
Én ahogy eljöttem a nőgyógyásztól rá max 15 percre néztem rá és akkor még semmi sem volt!DE mivan ha utána még egy órán belül lett olyan?
2008. febr. 13. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!