Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok mit tegyek? Van...

Terhes vagyok mit tegyek? Van olyan gyógyszer amitől el lehet vetélni? Még nagyon az elején vagyok max 2 hetes ha lehetek.

Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 14:57
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Persze van magán orvosom, de nagyon félek elmennni félek attól amit majd mondani fog.....! Szüleimnek nem merem elmondani, mert sztem nagyon nagyot csalódnának bennem és a következményre nemis merek gondolni!
2009. márc. 5. 16:05
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam, mert megsértődtem volna csak úgy érzem senkise ért meg! Igen tudja a barátom ő 23 éves és sztem bele menne, h tartsuk meg,de még 3 hónapja vagyunk együtt! Gyereket csak úgy szeretnék mikor van 1 bizonyos anyagi hátterem, házam és már lesz férjem! A szüleim nyakán meg nem szeretnék maradni!
2009. márc. 5. 16:10
 13/21 anonim ***** válasza:
83%
Az orvoshoz el KELL menned! Muszáj, mert ahogy telik az idő egyre nagyobb lesz a baba. Amit mondani fog? Hát ez egy kb. x hetes terhesség. Miért nem védekeztek? Ezek után elmondja mit tehetsz. Lehet, h nem fog örülni az abortusznak, de nem szólhat le, mert ő orvos és nem azért mentél oda, h kioktasson, hanem h segítsen. Ha okoskodást akarsz hallgatni, máshova mész. Menned Kell!!!Nem szabad halogatni. Vértezd fel magad, készülj fel, ahogy csak tudsz lélekben, aztán uzsgyi. Ne félj! Hidd el sokkal nagyobb gáz, ha húzod az időt és életet kell adnod egy olyan kisembernek akit nem akarsz a világra hozni. Szedd össze magad! Erős csaj vagy!
2009. márc. 5. 16:11
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Megint én vagyok.. Én nem fejeztem be a fősulit (igaz, nem emiatt), és még én sem voltam akkor, mikor teherbe estem férjnél. Azt tudom mondani, hogy ülj le a barátoddal és a szüleiddel, és közösen hozzatok döntést. Mondd meg nekik, hogy most nem a nevelésükre vagy kíváncsi, hanem a véleményükre. Tehát ne ítélkezzenek, meg ne akadjanak ki, hisz ti elvileg nem akartatok babát, védekeztetek is.

Sok olyan fiatal nő van, aki gyerek mellett végez fősulit meg egyetemet.

Szóval a véleményem, hogy KÖZÖSEN oldjátok meg ezt a helyzetet. Hátha könnyebb lesz.

Sok lelki erőt és kitartást! E.

2009. márc. 5. 16:14
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
én téleg nem értem meg a sorsot!aki akarna babát annak nem akar sikerülni aki pedig nem anak pedig sikerül!én a helyedben megtartanám hidd el nekem felnőnél a feladathoz!nem lenne szívem sem elvetetni sem örökbe adni!amúgy én 17éves vagyok!csak azért hogy tud én is fiatal vagyok de én így gondolom!ha összejött akkor a sors akarata!lehet lepontozni!
2009. márc. 5. 16:24
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de én azt nem értem ha gyógyszer mellett lettél terhes akkor miért nem mered elmondani a szüleidnek!? nem te tehetsz róla hogy igy alakult ha szedted a bogyókat!

Sajnos öt éve én is ilyen helyzetbe kerültem...

és igy 5 év eleteltével ha megint ilyen történne, megtartanám, de még most sem nőttem fel hozzá 100%ig!

szerintem menj dokihoz, és halgass a szívedre és mond el mi történ! de ne haragudj magadra! Tényleg nem tehetsz róla ha szedted a gyógyszert és ezt a dokid is meg fogja érteni! és szerintem a szüleid is melletted állnának!

2009. márc. 5. 16:34
 17/21 anonim ***** válasza:
72%
Bocsi, de eszembe jutott hogy ha nem vagy még 18 akkor kell szülői beleegyezés az abortuszhoz, ha jól emlékszem!
2009. márc. 5. 16:37
 18/21 anonim ***** válasza:
84%
És honnan tudod biztosan hogy terhes vagy? csináltál tesztet? csak az a fura hogy 2 hetes terhességet igy lehet tudni már, van aki csak 5-6 hetesen veszi észre hogy baba van, a mensi kimaradásból és a tesztből....
2009. márc. 5. 16:40
 19/21 anonim ***** válasza:
36%
Ha gyógyszer mellett lett babád, akkor nem lehet ez véletlen szerintem. Egy életre szóló döntést hozol. Ha később valami miatt nem sikerül a kisbaba, akkor ezért fogod okolni magad örökre.
2009. márc. 5. 17:00
 20/21 anonim ***** válasza:
Én is 19 évesen teherbe estem, véletlenül. Abortusszal elvetettem. Most már elmúltam 30 és nem jön a baba. Ez az élet fintora! Jól gondold meg!
2009. márc. 5. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!