Mennyire biztos? A doki azt mondta hogy cisztát lát, nem babát! Max.5 hetes terhes lehetek
Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 12:51
1/4 anonim válasza:
5 hetesen már petezsákot látna a doki, persze ha tényleg annyi idős vagy már. De ha a dokid cisztát látott akkor valószínű hogy ott tényleg ciszta van. Azért elég rutinosak már a mai dokik.
2/4 anonim válasza:
Én itt már olvastam olyat, hogy a cisztának egyszercsak elkezdett dobogni a szíve...
Teszteltél már?
3/4 A kérdező kommentje:
Van egy halom + tesztem,egy kicsit halványak.De sajnos azt hallottam hogy a cisztától is lehet + a teszt
2009. márc. 5. 13:31
4/4 anonim válasza:
Szerintem tesztelj pár nap múlva reggeli vizeletből, ha nem erősödik, akkor talán igaza volt a dokinak, de így is úgy is vissza kell menned, nem? Két hét múlva mindenképp látszana a szívhang, ha tényleg 5 hetes vagy most.
Nagyon drukkolok. A második voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!