Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi van veletek, akik mára nem...

Mi van veletek, akik mára nem vártátok? Én reggel teszteltem one step teszttel, de negatív lett. Meg még ugyan nem jött, de én már nem merek bízni!

Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 10:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Amig nincs piroska addig nem szabad csüggedni , tudod a remény hal meg utoljára és lehet hogy csak korai volt a teszt.

Görbéd nincs ami biztató lenne?

Kitartás!!!!

Írd majd meg hogy mi lett a napokban veled.

2009. márc. 5. 10:39
 2/6 anonim ***** válasza:
én is mára nem várom. eddig nekem se jött, de szerintem meg fog :( én még nem mertem tesztelni, de ha ma nem jön, akkor holnap megpróbálom. kitartás.
2009. márc. 5. 10:44
 3/6 anonim ***** válasza:
en tegnapra, mara nem vartam, nem is jott! viszont ma reggel negativat teszteltem es sajnos semmi tunetem nincs is. drukkolok nektek!!!
2009. márc. 5. 13:56
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nekem sincs semmi tünetem,nem jött eddig meg.Máskor már rég fáj a hasam ilyenkor.Ki érti ezt?

2009. márc. 5. 14:19
 5/6 anonim ***** válasza:
utolso vagyok. mi van veled? nekem meg mindig nem jott meg. ma reggel ujra teszteltem one step-pel (en is) es negativ. irj, hogy nalad mi a helyzet! drukkolok!
2009. márc. 7. 13:15
 6/6 anonim ***** válasza:
meg mindig az utolso vagyok. mi lett veled? nekem ma megjott... :-(
2009. márc. 11. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!