Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most nagyon összezavarodtam!...

Most nagyon összezavarodtam! Hogy lehet ez? Talán hormonproblémám van?

Figyelt kérdés

Itt olvastam az előbb valakinek a válaszát: hogy ha valakinek van peteérése, és nincs tüszőrepedés akkor nem megy fel a hő! én voltam dokinál a ciklusom közepénél (kb) és azt mondta hogy azért ir fel clostyt mert nincs peteérésem! de nekem felment a hőm, fent is maradt, és menzeszkor meg szépen megy/ ment le! akkor most ez hogy van?

[link]

[link]

2009. márc. 5. 10:24
 1/2 anonim ***** válasza:

szia.

Több mint valószínü hogy van peteérésed csak annyira picike a tüsző hogy orvosilag nem értékelhető tehát azt mondják hogy nincs mint pl a 12. napőon egy 8mm tüsző meg is reped meg megis nő csak mire elér addigra hogy megnőjjon és ,megrepedjen addigra "elöregszik" és azért nem megtermékenythető , mivel a hőd szépen megy felfelé ezért biztos hogy van tüsződ meg is reped csak annyira picike akkor amikor kéne hogy normális legyen hogy clostyval stimuzni kell hogy elöbb érjem meg és ne késöbb hogy megtermékenyíthetö legyen.

Nekem ez volt abból gondolom hogy neked is ez lehet.

2009. márc. 5. 10:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szépen köszönöm! a választ is és a gyorsaságot is!
2009. márc. 5. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!