Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan számítsam? Kicsit...

Hogyan számítsam? Kicsit összezavarodtam.

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk.Fenn vagyok a ciklus.hu-n.A probléma ott van,hogy megjött-barnás- jan.31-én,másnap volt még,utána semmi,Febr.3-an ismét megjött,"úgy igazából".Hogy írjam be?Ne számítsam bele azt az elsö 2 napot,mi volt az?!Muszáj tudnom a peteérés miatt../Elvileg "helyes" lenne az "elörejelzés",ha nem lett volna az a zavaros 2nap akármi,egy nap semmi,majd "igazi".Bocsi,de nem tudom,hogyan írjam.

Remélem,érti valaki,mit akarok:) és tud segíteni!

Elöre is köszönöm!

2011. febr. 7. 21:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Amikortól igaziból megjött,azt tedd be a ciklusnaphoz,és a pecsételést meg csak jelöld be mint vérfolt(a termékenységi adatoknál). Remélem érthetően írtam le?
2011. febr. 8. 07:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Rendben,nagyon köszönöm a választ! :)
2011. febr. 8. 10:44
 3/3 Grófházy ***** válasza:

mindenképp a "piros napot" írd be :)

én is használtam,de nemnagyon szerettem,mert a program átlagból számol,ami nem biztos,1-2 nap csúszás már teljesen megváltoztatja a kalkulációt.

Én vettem ovu tesztet,és sokkal jobb!

Azóta nem ciklusozom

2011. febr. 8. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!