Még 3 nap mensiig, de a melleim már 4-5 napja fájnak érintés nélkül is, mintha be lennének lázasodva, halványan, de látszódnak rajta kék erek, a hőm 37,5, a folyásom fehér krémszerű. Más tüneteim nincsenek. Ez terhesség?
Figyelt kérdés
kicsit megnövekedett a folyásom mennyisége is.2008. febr. 12. 15:26
1/7 A kérdező kommentje:
Ja meg azt elfelejtettem odaírni, hogy néha begörcsöl a hasamnál, de az hamar elmúlik.
2008. febr. 12. 15:31
2/7 anonim válasza:
Szerintem TERHES vagy!! De ne éld bele magad mert nagyott lehet csalódni!Tapasztalatból mondom...A mellfájás az általában a leggyakoribb tünete a terhességnek!Valakinek csak az elmaradt mensi után vannak tünetei.Ha nem jön meg akkor tesztelj!!!Sok sikert kivánok a babához!
3/7 anonim válasza:
Lehet terhesség is.De lehet hogy meg fog jönni és annak a jele..miért találgatsz?menj dokihoz vagy tesztelj!
4/7 anonim válasza:
nekem is volt mell fájásom, ami az előtt soha, de nem voltam-vagyok terhes. Tehát ne éld bele magadat, majd ha kimarad tesztelj! De akkor is csak egy hétre rá.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. Nagyon szeretnék már babót, de nem élem magam bele túlságosan, mert már egy párszor csalódtam,igaz akkor nem fájtak ennyire a melleim, mint most. Tesztelni még egyáltalán nem akarok, szerintem még túl korai, majd kb. akkor tesztelek, ha már 1 hetet késik.
2008. febr. 12. 16:16
6/7 anonim válasza:
Szia
Nekem is a melleim fajtak borzalmasan,nem ugy mint amikor megjon,mert nekem akkor is fajt.
Nekem a teszt kb.a kimaradt mensi 5 napjan mar kimutatta a babat,de van akinek mar mensi elott is kimutatja,de szeritnem is varj vele a kimaradt mensod utan meg par napot,es utana tesztelj.
10 hetes kismama
7/7 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan tesztelhetsz,mert nekem is a mensi előtt 1 héttel voltak már ezek a tüneteim,teszteltem,és simán pozitív lett.Futás a patikába,majd meglátod.Drukkolok.18 hetes kismami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!