Lányok. A medilab tesztet tényleg jól látom, hogy 5 percig kell a vizeletmintába mártani?
Figyelt kérdés
mert ezt olvasom.2-t vettem.mielőtt elolvastam volna a papírt megcsináltam az egyiket és halványan ott a második csík.most akkor csináljam meg a másodikat is és 5 percig hagyjam benne a pisiben?2011. ápr. 22. 10:14
11/20 A kérdező kommentje:
és mikor azonnal kijött ,utána én még áztattam ahogy írták.de a csík akkor is ott van.
az a baj ha terhes is vagyok nem tudom mikor foganhatott.
2011. ápr. 22. 10:38
12/20 anonim válasza:
Hát, szerinted mi van? :D
Gondolom terhes vagy. Gratulálok, sok boldogságot!
13/20 A kérdező kommentje:
köszönöm,de én még akkor is kicsit félek,hogy esetleg téved a teszt.megpróbálom feltölteni a képet mindjárt.ok?
és nézzétek meg ti is.
2011. ápr. 22. 10:40
14/20 anonim válasza:
Azért én csinálnék más fajtát is! Elég rosszakat hallottam róla. Két barátnőmnek is álpozitívat mutatott.
15/20 A kérdező kommentje:
kb egy óra múlva fent lesznek a képek mert az aksit fel kell töltenem a gépbe.
2011. ápr. 22. 10:46
16/20 anonim válasza:
csinálj másik fajtát,pl gabriellt,mert a medi-labról sok rosszat hallottam.de remélem kisbabát vársz.gratulálok!
17/20 anonim válasza:
Szia! Várjuk a képeket. Nekem is sajnos rossz tapasztalataim vannak a MediLab tesztröl, de valóban a tájékoztatóban az áll hogy percekig benne kell hagyni. Ha pedig 2 teszt is mutatja a 2. csíkot az már nem csaphat be. Gratulálok.
18/20 A kérdező kommentje:
nemsokára teszem fel a képeket.köszönöm a gratulációkat,de még az orvos meg nem erősít félek örülni.
2011. ápr. 22. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!