Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha tényleg babát várok,...

Ha tényleg babát várok, normális-e az, hogy ilyen a hőgörbém? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van 2 nagyon halvány pozitív tesztem.

Normális-e "terhesen" egy ilyen hőgörbe?

Ha tényleg babát várok, szerintetek melyik napon foganhatott meg? Kislányra vagy kisfiúra nagyobb az esély?

[link]

2011. ápr. 22. 09:37
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Hát még jövőhéten megpróbálok még tesztelni (bár nekem ez a One minute teszt + tünetek már mindent elárulnak) és talán az azt követő héten mindenképp doki, még akkor is, ha ezután nem lesz erősebb 2. csíkom. De kellene, hogy erősödjön addig.

Nem tudom hogy olyan előfordulhat-e, hogy valaki terhes, de csak halvány pozit tud produkálni és sose lesz erős pozi?

2011. ápr. 22. 14:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Ilyenkor már nem halványat kéne tesztelned, hanem egy szuper erőset. Elég rég volt ovulációd. Azért szurkolok, hogy baba legyen.
2011. ápr. 22. 22:50
 13/19 A kérdező kommentje:
A halvány pozitív is pozitív, az volt ráírva a tájékoztatóra...de lehet engem átvert ezek szerint.
2011. ápr. 23. 14:50
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Nekem a 21. dpo-n már nagyon erős csíkom volt. Szinte egyforma volt a kontrollcsíkkal.
2011. ápr. 23. 20:04
 15/19 anonim ***** válasza:
kérdező mi lett veled?
2011. ápr. 28. 07:43
 16/19 A kérdező kommentje:
Most jöttem haza a dokitól és sajnos nem látott babát a pozitív tesztek és tüneteim ellenére,úgy vizsgált meg, ahogy kértem. Viszont látott egy 18 mm-es megérett petesejtet, ami mostanában fog kiszabadulni, meg körülötte még sok apró érő kis petesejtet. Azt mondta minden rendben van, cisztám sincsen, de babám sincs! :( Úgyhogy engem átvertek ezek a tesztek. Nem tudom miért jelent meg rajtuk a 2. csík és nem tudom miért voltak tüneteim is még hozzá, ilyenben még sose volt részem. Arra is gondoltam, hogy lehetséges, hogy elkezdődött egy terhesség, csak nem tudott folytatódni valamiért? Ezt már elfelejtettem megkérdezni tőle. De remélem, nem ez a helyzet, mert akkor máskor is így járhatok, hogy sikerül megfogannia a babának csak nem folytatódik a terhesség...
2011. ápr. 28. 10:17
 17/19 anonim ***** válasza:

szia!

sajnálom. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem egyáltalán nem voltál terhes, a hőd is leesett és szerintem az az egy biztos egy terhességnél (tehát ha magas marad) Ne csüggedj majd most biztos sikerül. Nekem sem sikerült múltkor, elvileg holnap lesz peteérésem. Majd jön amikor jönni akar. A tesztek meg ezek szerint tévedhetnek. (legalábbis ha halvány pozitív)

2011. ápr. 28. 10:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem a fotózott, belinkelt tesztjeid full negatívak voltak és csak beleképzelted a halvány csíkot, mert annyira akartad... Plusz a görbéd és a doki is ezt támasztja alá. A doki nem téved, sajnos nem voltál terhes.

Viszont a most érő petesejt reménykedésre ad okot, hajráhajrá!! :)

2011. ápr. 28. 11:16
 19/19 A kérdező kommentje:

A tesztjeim pozitívak voltak, csak nem túl erősek. Élőben látni anélkül, hogy forgatni kéne.

De hazudtak.

Ennyi. Próbálkozunk tovább.

2011. ápr. 28. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!