Ha tényleg babát várok, normális-e az, hogy ilyen a hőgörbém? (Bővebben lent)
Van 2 nagyon halvány pozitív tesztem.
Normális-e "terhesen" egy ilyen hőgörbe?
Ha tényleg babát várok, szerintetek melyik napon foganhatott meg? Kislányra vagy kisfiúra nagyobb az esély?
Hát még jövőhéten megpróbálok még tesztelni (bár nekem ez a One minute teszt + tünetek már mindent elárulnak) és talán az azt követő héten mindenképp doki, még akkor is, ha ezután nem lesz erősebb 2. csíkom. De kellene, hogy erősödjön addig.
Nem tudom hogy olyan előfordulhat-e, hogy valaki terhes, de csak halvány pozit tud produkálni és sose lesz erős pozi?
szia!
sajnálom. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem egyáltalán nem voltál terhes, a hőd is leesett és szerintem az az egy biztos egy terhességnél (tehát ha magas marad) Ne csüggedj majd most biztos sikerül. Nekem sem sikerült múltkor, elvileg holnap lesz peteérésem. Majd jön amikor jönni akar. A tesztek meg ezek szerint tévedhetnek. (legalábbis ha halvány pozitív)
Szerintem a fotózott, belinkelt tesztjeid full negatívak voltak és csak beleképzelted a halvány csíkot, mert annyira akartad... Plusz a görbéd és a doki is ezt támasztja alá. A doki nem téved, sajnos nem voltál terhes.
Viszont a most érő petesejt reménykedésre ad okot, hajráhajrá!! :)
A tesztjeim pozitívak voltak, csak nem túl erősek. Élőben látni anélkül, hogy forgatni kéne.
De hazudtak.
Ennyi. Próbálkozunk tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!