A tüszőrepesztő injekció mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2008. febr. 12. 14:48
1/5 anonim válasza:
3 injekció van egy dobozban, nekem 2-t adtak be egyszerre (ne kérdezd miért). A doboz ára kb. 5000 Ft volt (nem tudom pontosan pedig nemrég vettem). Viszont volt már olyan korább, hogy megkaptam a maradék egy injekciót is, ezek szerint az is elég volt. Mindegyik esetben volt tüszőrepedésem, azt nem lehet nem észrevenni, annyira fáj és feszít az egész hasfal.
Sok szerencsét vele!
2/5 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam hogy 25-30.000.- forint!Akkor az nem is igaz???
2008. febr. 12. 15:20
3/5 anonim válasza:
Nem, nem igaz! Biztos van annyiért is, én Merionalt kaptam (többször is) az volt az előbb említett kb. 5000 Ft.
4/5 anonim válasza:
Szia ! Én február elején váltottam ki ezt az inekciót és 9500 Ft-ba került. Jelenleg van két pozitív tesztem és pénteken megyek ultrahangra. TEHÁT HATÁSOS. Sok sikert.
5/5 anonim válasza:
Utolsó válaszoló! Én ma kaptam én is tüszőrepesztőt, nagyon remélem, hogy sikerül nekem is! Neked mekkora volt a pete mérete! Nekem 26mm, ennyi még sosem volt, nagyon reménykedem. Neked gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!