Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A tüszőrepesztő injekció...

A tüszőrepesztő injekció mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2008. febr. 12. 14:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

3 injekció van egy dobozban, nekem 2-t adtak be egyszerre (ne kérdezd miért). A doboz ára kb. 5000 Ft volt (nem tudom pontosan pedig nemrég vettem). Viszont volt már olyan korább, hogy megkaptam a maradék egy injekciót is, ezek szerint az is elég volt. Mindegyik esetben volt tüszőrepedésem, azt nem lehet nem észrevenni, annyira fáj és feszít az egész hasfal.

Sok szerencsét vele!

2008. febr. 12. 15:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam hogy 25-30.000.- forint!Akkor az nem is igaz???
2008. febr. 12. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem igaz! Biztos van annyiért is, én Merionalt kaptam (többször is) az volt az előbb említett kb. 5000 Ft.
2008. febr. 12. 15:49
 4/5 anonim válasza:
Szia ! Én február elején váltottam ki ezt az inekciót és 9500 Ft-ba került. Jelenleg van két pozitív tesztem és pénteken megyek ultrahangra. TEHÁT HATÁSOS. Sok sikert.
2010. febr. 24. 10:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló! Én ma kaptam én is tüszőrepesztőt, nagyon remélem, hogy sikerül nekem is! Neked mekkora volt a pete mérete! Nekem 26mm, ennyi még sosem volt, nagyon reménykedem. Neked gratulálok!
2010. febr. 24. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!