Ez szellemcsík vagy egy nagyon halvány pozitív? (Kép lent)
Élőben egy rettentő halvány 2. csíkot látni. Nem tudom, hogy így lefotózva, láttok-e belőle valamit hogy ez micsoda?
És itt van még1 kép:
Élőben látni, és azt is hogy rózsaszín.
Csak a mai másik fajta az viszont halványabb és ez aggódásra ad okot. :(
Szia megcsináltam a keddi teszted negatívját de én akárhogy nézem nem látok rajta semmit.
De élőben látszik a rózsaszín csík. Fényképen tudom, hogy nem annyira.
És vannak tüneteim is, ma is sok furcsaság van.
Úgyhogy tudom, hogy ott a baba, teljesen egyértelműen tudom.
Most már nem kételkedem.
Jövőhéten is csinálok majd egy tesztet, szerintem szintén a One Minute-tel. Már csak azon izgulok, hogy ott maradjon.
A görbém az elég furcsán alakult, emiatt aggódom:
De ma megemelkedett a hőm szépen és vannak tüneteim is!
Dokinál amúgy voltam a héten és persze még nem látott semmit, csak azt mondta, hogy van esélyem egy nagyon korai terhességre. Na akkor én mondtam neki, hogy adjon már valamit, ami segít megtartani egy esetleges terhességet! Ő meg azt mondta, hogy nem ad, mert a természet úgyis tudja a dolgát és ha adna, az csak ártana a babának!
Szóval hiába is mennék, nem adna semmit! :((( Mivel már kértem, hogy adjon, mert éreztem, hogy valami gyanús!!
Párom hoz Elevitet nekem, remélem az is ér valamit...mást nem tudok tenni csak várni, hogy minden rendben legyen! :(
Remélem a szédülés és erős fejfájás nem jelent rosszat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!