Ez szellemcsík vagy egy nagyon halvány pozitív? (Kép lent)
Élőben egy rettentő halvány 2. csíkot látni. Nem tudom, hogy így lefotózva, láttok-e belőle valamit hogy ez micsoda?
És itt van még1 kép:
Ma is teszteltem reggel!
Most a facelle teszttel és ezen is látszik egy rettentő halvány 2. csík! Ez viszont már hamarabb megjelent, de nagyon meg kell nézni hogy lássam.
Viszont nem értem, miért nem erősödik? :(((
A hőm is felugrott ma 36,8-ra és feszít a hasam. Kicsit émelygek is és néha érzek szúrást a méhemnél. Bő vizes a folyásom (ilyenkor soha nem szokott ez lenni).
Még nem tudok feltenni képet, mert a férjem telójával tudom csak feltenni, ő meg dolgozik estig.
De nem lett erősebb ez a tesztem se, de látszik rettentő halványan és ez már időn belül megjelent.
Utolsó vagyok
Figyelj, úgy láttam, hogy tegnap csináltad az első tesztet! Ne lődd el feleslegesen a teszteket min. 2 nap kell, hogy a hcg fokozódjon a szervezetedben, tehát, ha halvány úgyanúgy, az nem gond, szerintem holnap kellett volna és akkor biztosabban erősödni fog! Ne aggódj rajta!
15 h km
Az első tesztet kedden csináltam, ma meg már péntek van!
Most csináltam a 2. tesztet és ez is rettentő halvány lett!!! MIÉRT? Talán nem elég érzékeny a teszt? Aggódom, hogy miért nem erősödött a csík!
Milyen érzékenységűvel csináltad?
Ha min. 20-as, akkor annak tényleg erősödni kellene, de ha pár nap múlva nem jön meg még mindig akkor légy türelmes és akkor csinálj újabb tesztet!
Nekem volt egy kis vérzésem a múlthét csütörtökön csak nagyon kevés volt és 1 napig tartott görcs nélkül!!!
Tehát azért aggódom, hogy miért nem erősebb a 2. csík!
Egyébként facelle tesztet csináltam ma, szerintem ez nem elég érzékeny úgy hallottam. De más nincs, az x-epil meg még rosszabb.
Egy jó darabig biztos, hogy nem fogok tesztelni. Majd esetleg a jövőhéten valamikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!